TSC maakt het zich weer onnodig moeilijk in wedstrijd tegen WSC

De uitwedstrijd die TSC afgelopen zondag speelde tegen WCS in Waalwijk eindigde met 2-3. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

WSC Waalwijk – TSC

Wat maakte TSC het zich weer onnodig moeilijk. Na de nipte thuisoverwinning van destijds was TSC blijkbaar voldoende gewaarschuwd. Deze keer was er zeker gezien de eerste helft maar één ploeg die de dienst uit maakte. Kans op kans werd gemist en TSC hield daarmee WSC in de wedstrijd. Gelukkig was aanvoerder Marnix van der Velden weer present en die is blijkbaar voor TSC nog steeds van onschatbare waarde.

Eerste helft

Ook vandaag was Marnix de man die de lijnen op het middenveld weer perfect uit wist te zetten. Toch duurde het tot 2 minuten voor rust dat TSC scoorde. Nadat Tom Rijvers binnen de 16 onreglementair was neer gelegd was het goalgetter Ryan Snoeren die de pingel binnen schoot 0-1. Helaas, terwijl TSC nog stond na te genieten was het WSC die nog snel voor de thee de 1-1 scoorde tegen alle verhoudingen in. Dan maar afronden in de 2e helft.

Tweede helft

Opnieuw een veel sterker TSC dat in de 65e minuut weer verdiend op voorsprong kwam. Weer was het Bas Blokdijk die koud in het veld stond en de 1-2 voor zijn rekening nam. Misschien wat extra gedreven voor de in zijn ogen niet terechte wissel van een week eerder. Zo moet je dat doen. Geen gemekker maar de voeten laten spreken. Even daarna scoorde Ryan Snoeren zijn tweede en bracht hij TSC daarmee op 1-3 en iedereen dacht in veilige haven. Maar toen begon het spektakel pas echt! Met nog 7 minuten te gaan scoorde WSC de 2-3 en de spanning was geheel terug. En het werd nog erger! In de blessuretijd scoorde WSC ook nog de 3-3. Gelukkig was de grensrechter van TSC Mark Rijpert heel alert. Hij had duidelijk buitenspel geconstateerd en kon de scheidsrechter daar ook van overtuigen. De dik verdiende 2-3 was binnen maar wat was het even benauwd in de laatste fase.