TSC dik tevreden na thuiswinst tegen Roosendaal

Foto: TSC

De thuiswedstrijd die TSC afgelopen zondag speelde tegen Roosendaal eindigde met 4-1. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC – Roosendaal

Na de nipte uitoverwinning in de eerste helft van deze competitie van TSC uit bij de Roosendalers 2-3 was de vraag hoe nu vandaag. TSC had besloten om deze wedstrijd op kunstgras te spelen omdat dat veld er uitermate vlak bij ligt en voor een technisch spelend team is dat de eerste winst. TSC was opnieuw weer heer en meester.

Eerste helft

Vanaf het 1e fluitsignaal liet de ploeg van Ad Looymans zien hoe het moest gaan. Kansen genoeg maar nog geen goals. Tot de 18e minuut. Een mooie voorzet van TSC waar Ryan Snoeren, de Roosendaalse doelman pareerde nog wel maar de bal kwam nu voor de voeten van Ryan . Ja, dan kun je het wel invullen: 1-0 . In de 40e minuut een prachtige aanval over rechts, voorzet Ryan Snoeren en Tim Rubenkamp maakte de 2-0.

Tweede helft

Na de thee opnieuw een sterker TSC . Maar even kwam er wat vertwijfeling . Roosendaal mocht een vrije trap nemen en doordat hij onderweg van richting werd veranderd was TSC doelman Bart van den Hoven kansloos dus 2-1. Even wat schrik bij TSC , het zal toch niet gebeuren dat we alsnog de boot missen. Maar nee, TSC pakt de draad weer op en Tim liet een open kans voor het doel nog liggen. Joury den Boogert zag zijn inzet op de paal belanden. Dat deed hij nog een keer in de 75e minuut maar nu was daar weer Bas Blokdijk die daar een neus voor heeft en de rebound was voor hem genoeg 3-1. In de 80e minuut kreeg Ryan Snoeren loon naar werken. Hij zorgde vandaag ook nog eens voor de kers op de taart om de 4-1 te maken na een super mooie actie. De strijd was gestreden en TSC dik tevreden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen