VV Oosterhout wint van Steeds Hooger op basis van een sterke tweede helft

Foto: VV Oosterhout

Zondag 1 mei mocht VV Oosterhout aantreden tegen Steeds Hooger in Rotterdam. De eindstand van deze uitwedstrijd werd 0-4. Het verslag is geschreven door VV Oosterhout.

Steeds Hooger Rotterdam – VV Oosterhout

Zondag 1 mei op de dag van de arbeid mocht VV Oosterhout afreizen naar Steeds Hooger in Rotterdam. Zonder te overdrijven deze vereniging verdient wat mij betreft de titel van meest gastvrije club in het amateurvoetbal. Niets was deze mensen teveel om het hun gasten naar de zin te maken zelfs niet na een dikke nederlaag. Dikke duim voor de mensen van Steeds Hooger. Scheidsrechter vandaag was de heer C. Merkestein en hij had een makkie in deze van 2 kanten zeer sportieve wedstrijd.

Eerste helft

De eerste minuten van de wedstrijd golfde het spel wat op en neer zonder dat er gevaar voor een van de doelen ontstond. In de 10de minuut het eerste schot op doel van Steeds Hooger na een afgeslagen hoekschop ging de bal rechts over het doel van Yannick Millenaar. De poging van VV Oosterhout in de 13de minuut onderging aan de andere kant hetzelfde lot aan de linkerkant van het doel. Even later een schot van Matthew die de keeper op zijn weg vond. In de 17de minuut een scrimmage voor het doel van Steeds Hooger en goudhaantje Emiel van Pelt liet de 0-1 aantekenen. Sandro Ariza bracht in de 23ste minuut Diae Abjij in stelling laatstgenoemde kwam echter verkeerd uit en moest de bal aan de keeper laten. Ruststand 0-1.

Tweede helft

In de tweede helft een feller VV Oosterhout. In de 50ste minuut ging Sandro over links sterk door zijn afgemeten voorzet leverde een intikkertje voor Emiel op 0-2. Dezelfde Emiel scoorde weer op aangeven van Sandro zijn derde van de middag en bracht de stand op 0-3. Zijn hattrick een feit en Emiel een bal rijker. Langzaam vloeiden de krachten weg bij Steeds Hooger en regelmatig werden er spelers getroffen door kramp. Ze hadden al zoveel gewisseld dat na een blessure van een speler ze met 10 man verder moesten. In de 85ste was het Sandro die de mooiste van de middag scoorde vanaf de achterlijn passeerde hij met een sleep beweging de keeper van Steeds Hooger en liet hij de 0-4 op het scorebord oplichten. Met een bus vol blije spelers en supporters werd de thuisreis aanvaard.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen