TSC veruit de betere partij in uitwedstrijd tegen Madese Boys

De uitwedstrijd die TSC afgelopen zondag speelde tegen de Madese Boys eindigde met 0-2. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

Madese Boys – TSC

Een ding kun je vooraf wel invullen . Na de 5-0 nederlaag eerder die seizoen zint Madese Boys op een sportieve revanche. TSC zou het zwaar krijgen in Made. Wat zijn die mannen gebrand op een revanche die er wezen mag. Wat zouden ze er alles aan gaan doen om uit de degradatie zone te komen. Wel, van al die plannen kwam niets terecht. Dit Madese Boys heeft op dit moment te weinig achter de hand om een stabiel eerste elftal op de been te brengen. Waar het jaren lang een geduchte tegenstander was voor iedereen is dat op dit moment even verleden tijd.

TSC veruit de betere partij

Heus, geloof me dat komt weer terug. Vandaag was TSC veruit de betere en was de eindstand 0-2 maar een schamele afspiegeling van de werkelijkheid. Tom Rijvers maakte de 0-1 al in de 6e minuut en Made was gelijk gebroken. Een machtig afstand schot van Joury den Boogert in de 37e minuut werd nog wel gekeerd maar in de rebound was het dit keer Ryan Snoeren die de 0-2 binnen schoot. TSC bleef de aanvallende ploeg en vooral de opgetrommelde Madese doelman van bijna 40 jaar was vandaag de grootste uitblinker. Mede dankzij hem en een TSC dat vele kansen onbenut liet bleef de 0-2 ongewijzigd. Eigenlijk maar goed ook Madese Boys verdient ook het eigenlijk ook niet om tegen een zware nederlaag op te lopen. Het is een ploeg waar TSC nog jaren leuke derby’s tegen gaan spelen. Laat ze a.u.b. niet degraderen…