VV Oosterhout Zaterdag-1 zoekt nieuwe trainer voor komend seizoen

Foto: VV Oosterhout

VV Oosterhout zoekt voor haar team Zaterdag-1 per direct een nieuwe trainer die talenten wil laten rijpen en wil presteren in de 4e klasse.

Vacature trainer Zaterdag-1

Vanwege omstandigheden is VV Oosterhout per direct op zoek naar een trainer voor haar team Zaterdag-1, een prestatief team dat actief is in de 4e klasse van het zaterdag voetbal. Het team bestaat aankomend seizoen uit een mix van ervaren en gelouterde krachten, aangevuld met talenten uit de jeugdopleiding. VV Oosterhout kiest ervoor om talenten te laten rijpen in de Zaterdag-1 en de Zondag-2 om zo te wennen aan het seniorenvoetbal. De gelouterde en ervaren spelers uit de Zaterdag-1 zullen de talenten begeleiden in dit proces.

Competenties

Naast het laten rijpen van talenten wil VV Oosterhout presteren in de 4e klasse van het zaterdag voetbal. De gewenste trainer werkt samen met de hoofdtrainers van de zondag selectie en de HJO in een wekelijks overleg. VV Oosterhout zoekt een trainer met de volgende eigenschappen:

  • In bezit van TC3 (UEFA-C);
  • Ervaring in het trainen en coachen van seniorenprestatieteams;
  • Gedreven en enthousiast;
  • Motiverende eigenschappen richting het team;
  • Manager met menselijke eigenschappen;

Iets voor jou?

Uiteraard is een gepaste vergoeding voor deze functie opgenomen in de begroting van VV Oosterhout. Denk je dat je zou passen bij VV Oosterhout, de stadsclub van Oosterhout? Zie je het zitten te gaan werken met een mix van jong talent en ervaren spelers? Mail dan je CV en motivatie aan [email protected]

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen