TSC sluit competitie af met 2-1 nederlaag tegen Cluzona

Foto: Henk Jansen / TSC

De uitwedstrijd die TSC afgelopen zondag speelde tegen Cluzona in Wouw eindigde met 2-1. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

Cluzona – TSC

De allerlaatste wedstrijd van dit seizoen in de reguliere competitie voor beide teams. Er stond niet meer op het spel dan de eer en voor TSC het nemen van een revanche voor de pijnlijke thuisnederlaag. In het begin van de competitie werd een sterker TSC finaal overklast door eigenlijk maar een man. De topscoorder van die club die er even 5 scoorde. Later bleek die nederlaag eens temeer onnodig te zijn geweest want vanaf dat moment is TSC mee gaan doen voor een heel hoge rangschikking.

Afscheid Max van der Sloot

Maandag werd onder het oog van een handjevol supporters die uitwedstrijd als formaliteit afgehandeld. Voor TSC belangrijk geen blessures oplopen en proberen te komende in een winnende flow met het oog op de deze week startende nacompetitie. Mooi moment was het afscheid in de 14e minuut van de trainer van Cluzona. Max van der Sloot die daar op handen werd gedragen werd echt op een mooie manier in het zonnetje gezet.

Nacompetitie

TSC kwam nog wel op 0-1 door een goal van Ryan Snoeren na een goed gespeelde 1e helft. Toch kon je zien dat TSC al met de nacompetitie bezig is . Door tot 2 maal toe niet sterk verdedigen later in de 2e helft kwam Cluzona op 1-1 en even later nog op 2-1. TSC sloot de competitie dus af met een nederlaag maar al met al wel op een degelijke 2e plaats. Opvallende debuut vandaag bij TSC van 2 eigen jeugdspelers die heel verdienstelijk hun kwaliteiten lieten zien. Adem Rached en Youssef Khouja. Schrijf die namen op, want daar gaan we nog meer horen!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen