Dikke winst TSC op CHC uit Den Bosch: 5-2

De thuiswedstrijd die TSC afgelopen zondag speelde tegen CHC uit Den Bosch eindigde met 5-2. Het verslag is geschreven door Henk Jansen.

TSC – SV CHC Den Bosch

De volgende ronde is bereikt. TSC dat het dit seizoen al boven verwachting goed deed in de competitie is dat ook van plan in het vervolg. Zondag stond de eerste tegenstander voor de deur aan de Warandelaan. En niet alleen de tegenstander maar ook een paar honderd supporters uit Den Bosch waren mee gekomen. Die zagen het wel zitten. Onder het genot van een stralend zonnetje kondigde de meest ervaren stadionspeaker Monnie Aertsen het belang van deze middag aan. Het publiek ging er eens  goed voor zitten.

Eerste helft

TSC begon opnieuw sterk en liet duidelijk zien dat het voor CHC best wel eens een moeilijke middag kon worden. Dat er zoveel doelpunten zouden gaan vallen had niemand durven dromen. Zeven stuks in totaal! Voor de neutrale supporter was het smullen. TSC kwam op 1-0 door een goal van Tom Rijvers. Even later toch een tegenvaller en kwam de 1-1 op het bord. Gelukkig niet lang daarna  2-1 uit een vrije trap van Joury den Boogert. CHC dacht dat kunnen wij ook en gelijk erna was het weer gelijk 2-2. Nog voor rust kon goalgetter Ryan Snoeren de 3-2 aan laten tekenen. Grote pech voor CHC was er de 1e helft dat een van hun spelers met een zware schouderblessure met de ambulance moest worden afgevoerd. De 1e helft liep daardoor ook 10 minuten vertraging op.

Tweede helft

Na de thee een CHC dat de mouwen op ging stropen en de allerlaatste kansen ging aan grijpen op een succesje. Helaas voor hen was het Tim Rubenkamp die aan al hun dromen een einde maakte door al snel na rust de 4-2 binnen te werken.  Dat Ryan Snoeren tegen het einde zelfs de 5-2 nog maakte was meer van belang voor de statistieken. TSC deed uitstekende zaken en mag deze week nog beginnen aan de tweede ronde. Dit na een dik verdiende winst. Mogelijk zal dat Kruisland worden omdat ook die hun partij gewonnen hebben.