Diverse vacatures voor Oosterhouts meisjes- en damesvoetbal

Foto: VV Oosterhout

Bij voetbalvereniging VV Oosterhout zijn er diverse openstaande vacatures voor trainers en een jeugdcommissielid.

Meiden- en damesvoetbal

Sinds twee jaar werken VV Oosterhout en VV SCO nauw samen op het gebied van meiden en dames. De intentie van beide verenigingen is een volledige samenwerking op dit gebied, vanaf seizoen 2023-2024. Zo kunnen alle meiden en dames op hun eigen niveau spelen. Vanaf komend seizoen werken de twee Oosterhoutse clubs samen met alle meidenteams en een tweetal dames teams (zaterdag en zondag).

Openstaande vacatures

Om de volgende stap te zetten in de meiden- en damestak worden er diverse vrijwilligers gezocht.

  • Trainster/trainer MO13 (2 avonden per week en begeleiding van wedstrijden op zaterdag), ervaring is een pré. Enthousiasme het belangrijkst.
  • Trainster/trainer Dames zondag (woensdag avond en begeleiding van de wedstrijd op zondag, ervaring is gekoppeld aan de gevraagde eigenschap van enthousiasme.
  • Coördinator meiden en dames, als coördinator ben je de onmisbare schakel tussen trainers, leiders en de voetbal commissie.
  • Vacature jeugdcommissielid. Als lid van de jeugdcommissie draag je bij aan de sfeer en cultuur van VV Oosterhout, sterker nog je bewaakt deze.

Iets voor jou?

Interesse om bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van het meiden en dames voetbal ? Neem dan vandaag nog contact op met ons via [email protected] Heb je interesse in de functie jeugdcommissielid? Neem dan vandaag nog contact op met [email protected] Alle genoemde functies betreft overigens vrijwilligerswerk.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen