Petro Trommelen (62) is lijsttrekker CDA bij aankomende gemeenteraadsverkiezingen

Petro Trommelen
Petro Trommelen
Foto: CDA Oosterhout

Petro Trommelen (62) uit Oosteind is de nieuwe lijsttrekker van het CDA bij de aankomende gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022.

Opvolger van Marcel Willemsen

Na een selectieprocedure uitgevoerd door de vertrouwenscommissie is Petro Trommelen uit Oosteind aangedragen en uiteindelijk verkozen door de ALV, zo laat de lokale afdeling van het CDA aan Oosterhout Nieuws weten. Petro Trommelen: “Ik ben vereerd lijsttrekker te mogen zijn voor het CDA Oosterhout. Het is een mooie uitdaging om Marcel Willemsen op te volgen. Samen met de andere kandidaten van de lijst CDA Oosterhout willen we werken aan draagvlak en oplossingen voor knelpunten, zodat Oosterhout voor iedereen voelt als een thuis. Samen bouwen aan de toekomst van Oosterhout.”

Lijsttrekker Petro Trommelen

Petro Trommelen (62 jaar) is geboren en getogen in Oosteind en opgegroeid op een gemengd agrarisch bedrijf. Petro: “Ik heb het altijd enorm naar mijn zin gehad om als kind al te helpen in het bedrijf”. Momenteel werkt Petro als docent op de Aeres Hogeschool in Wageningen en begeleidt hij jonge docenten in de Groene sector bij het vinden van hun plaats in de maatschappij. “Daarnaast heb ik een opfokbedrijf en ben ik bestuurlijk actief geweest voor onder andere de ZLTO.”

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen