Marie-Louise van Mook nieuwe lijsttrekker PvdA Oosterhout

Marie-Louise van Moo
Marie-Louise van Moo
Foto: PvdA Amerstreek

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de PvdA is Marie-Louise van Mook gekozen als nieuwe lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Marie-Louise van Mook

Marie-Louise van Mook (37 jaar) woont in Oosterhout en is sinds 2006 actief voor PvdA Oosterhout. Marie-Louise volgt Anton van Opzeeland op die acht jaar lang de eenmansfractie van de PvdA was binnen de Oosterhoutse gemeenteraad. Marie-Louise; “Wat een eer dat ik deze mooie lijst mag aanvoeren! Met deze nieuwe club gaan we samen voor een socialer Oosterhout met een fijn thuis voor iedereen.”

Betaalbaar thuis in een fijne buurt

Naast de nieuwe lijsttrekker Marie-Louise van Mook staat Yvette Ligtvoet uit Oosterhout op nummer 2. En Niels Vermeer uit Dorst maakt de top 3 compleet. De belangrijkste speerpunten in het verkiezingsprogramma 2022-2026 voor PvdA Oosterhout zijn o.a. een betaalbaar thuis in een fijne buurt, een betere gezondheid van de Oosterhouters en een Oosterhout waarin iedereen mee kan doen.

PvdA Amerstreek

PvdA Drimmelen vormt samen met PvdA Oosterhout en PvdA Geertruidenberg de regionale afdeling PvdA Amerstreek. Om de krachten te bundelen zijn deze drie afdelingen sinds 2020 samengevoegd als PvdA Amerstreek. In Drimmelen en Oosterhout wordt deelgenomen aan de gemeenteraadsverkiezingen als lokale PvdA. In Geertruidenberg wordt aan de gemeenteraadsverkiezingen deelgenomen als progressieve lokale partij Morgen! Morgen! bestaat naast PvdA Geertruidenberg uit Groen Links en D66.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen