Clèmens Piena lijsttrekker voor Gemeentebelangen bij verkiezingen 2022

Foto: Gemeentebelangen

Bij de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 is de 47-jarige Clèmens Piena lijsttrekker voor Gemeentebelangen.

Clèmens Piena lijsttrekker

Clèmens Piena is op dit moment wethouder en 1e loco burgemeester namens de partij in het college. Clèmens was voor het wethouderschap al 4 jaar raadslid namens Gemeentebelangen. Frans Gabriels, voorzitter van Gemeentebelangen: “We zijn zeer content met Clèmens als lijsttrekker. Hij is een pragmatische verbinder en een snelle denker met het hart op de juiste plaats. Als wethouder doet hij het prima, en ook in zijn rol als campagneleider heeft hij het de afgelopen 2 keer uitstekend gedaan. We zien de verkiezingen dan ook met vertrouwen tegemoet. ”

“Duidelijke visie”

Walther Hoosemans, fractievoorzitter van Gemeentebelangen: “Vanuit de fractie werken we goed samen met Clèmens. De afgelopen periode heeft hij zichzelf o.a. laten zien door een duidelijke visie op het sociaal domein en het wijkgericht werken naar de raad te brengen. Maar ook meer concrete dossiers zoals de reconstructie van de rotonde Bromtol en herinrichting van de Heuvel bleken aan hem toevertrouwd.”

“Fijn samenwerken”

Medewethouder Arnoud Kastelijns: “Het is met Clemens fijn samenwerken. We zijn 2 totaal verschillende personen, maar wel allebei met een hart voor Oosterhout. Volgens mij vullen we elkaar goed aan. Ik kijk er naar uit om weer een periode met hem samen te werken en zal hem in zijn rol als lijsttrekker en campagneleider steunen waar ik kan! ” In de loop van volgende week zal de volledige kandidatenlijst van Gemeentebelangen Oosterhout bekend gemaakt worden.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen