Kookclub LCC viert 25-jarige jubileum met lezing over gezond én lekker eten

Foto: Sabine Flake

Op 31 oktober geeft voedingskundige Sabine Flake tussen 19.30 en 21.30 uur een lezing over gezonde én lekkere voeding  in het Clubgebouw van LCC aan de Van Duivenvoordestraat 11. 

Overwogen keuzes maken

Door alle soms tegenstrijdige informatie over voeding wordt het steeds lastiger om nog te weten wat men wel of niet moet eten. Op deze avond krijgt u volop informatie om voortaan zelf goed overwogen keuzes te kunnen maken. U krijgt antwoord op de volgende vragen: Klopt het dat brood echt niet gezond zou zijn? Wat is het verschil tussen snelle en langzame koolhydraten? Mag ik wel of geen roomboter gebruiken? Wat zijn eiwitten en wat doen ze in mijn lichaam? U gaat dus naar huis met handige informatie over voeding en de werking op het lichaam en over lekker eten als basis voor een goed functionerend lichaam.

25 jaar culinaire vrienden

LCC staat voor Les Copains Culinaires (de culinaire vrienden) en is een vereniging van enthousiaste amateur-koks. Maandelijks komen zij bij elkaar op een vaste kookavond om (kook)kennis en kunde te vergroten en te genieten van de op die avond klaargemaakte gerechten. Hoewel er geen kookles wordt gegeven, leren ze toch veel van elkaar. Ter gelegenheid van het 25-jarige jubileum van kookclub LCC wordt in samenwerking met Broeders Gezondheidswinkel een lezing georganiseerd over het thema “hoe kunnen we van gezond eten ook lekker eten maken’. De lezing wordt verzorgd door Sabine Flake, voedingsdeskundige en homeopaat. Tijdens de avond wordt de theorie meteen praktisch ingevuld door een paar gezonde snacks en je gaat naar huis met een gezond gevulde goodie bag.

Meer informatie

De lezing vindt plaats in het clubgebouw van LCC aan de Van Duivenvoordestraat 11 in Oosterhout op woensdag 31 oktober van 19.30 tot circa 21.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 7,50 waarbij inbegrepen 2 consumpties. Je kunt je aanmelden voor de lezing via de link onderaan dit artikel. Let op, het aantal plaatsen is beperkt!

Reacties

article
36590
Op 31 oktober geeft voedingskundige Sabine Flake tussen 19.30 en 21.30 uur een lezing over
https://oosterhout.nieuws.nl/zakelijk/20181011/kookclub-lcc-viert-25-jarige-jubileum-lezing-gezond-en-lekker-eten/
2018-10-11T06:01:50+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/10/09055038/Sabine-Flake.jpg
Nieuws, Zakelijk