Espressobar Hugo: de perfecte kop koffie met wat lekkers erbij!

Foto: Arnold Pater

Voor het perfecte kopje koffie of cappuccino kennen veel Oosterhouters de weg naar Espressobar Hugo op de Markt 24. Arnold Pater zorgt hier met zijn team barista’s dat je kunt genieten van een ‘lekker bakske’ in een gezellige omgeving.

Van wijn naar koffie

“Het is alweer bijna 5 jaar geleden dat op deze plaats de eerste koffie uit de machine kwam”, zo vertelt Arnold Pater. Hij nam de espressobar in 2015 over van de eerste eigenaar. “Als horecaman pur sang kreeg ik de mogelijkheid om de zaak over te nemen. Tot dat moment was ik vooral bezig geweest met wijn, maar koffie heeft altijd mijn interesse gehad. Het was dan ook niet vreemd om mij bij te laten scholen tot barista. Doordat wij nog regelmatig bijscholing krijgen blijven we helemaal up-to-date wat betreft de laatste trends op het gebied van koffiespecialiteiten!”

Topnotering Koffie Top 100

Niet voor niets wist de Espressobar op de Markt al diverse keren door te dringen in de top 10 van de Koffie Top 100. “De hoge noteringen in de Koffie Top 100 zijn een erkenning van ons werk. Maar eigenlijk vinden wij het veel belangrijker dat iedere gast met een glimlach de zaak verlaat!”, zo vertelt de goedlachse barista. “En wist je trouwens dat je bij ons niet alleen terecht kunt voor de allerlekkerste coffeespecials? Ook voor huisgemaakte taart, verse sandwich of een overheerlijke maaltijdsalade ben je bij ons aan het juiste adres!”

Verbouwing en restyling

De Espressobar aan de Markt zal in de eerste week van november worden verbouwd. “Er komt een hele nieuwe koffiemachine en het interieur krijgt een nieuwe frisse look”, zo vertelt Arnold trots. Op zaterdag 10 november zal de vernieuwde espressobar weer worden heropend. “We gaan nog meer de nadruk leggen om onze ambachtelijke lekkernijen uit onze keuken en coffeespecials. En we hebben nog meer verrassingen in petto. Maar die houden we nog even geheim…“

Je vindt het baristateam van Arnold Pater in de Espressobar op de Markt 24 in Oosterhout.

Reacties

article
37045
Voor het perfecte kopje koffie of cappuccino kennen veel Oosterhouters de weg naar Espressobar Hugo
https://oosterhout.nieuws.nl/zakelijk/20181023/espressobar-markt-perfecte-kop-koffie-lekkers-erbij/
2018-10-23T07:28:04+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/10/23053606/Koffie_896x504.jpg
Nieuws, Zakelijk