Betrouwbaar tweedehands kopen bij Kringloopwinkel Goedkoop & Zo

Foto: Goedkoop & Zo

Goedkoop & Zo is de afgelopen jaren een bekende naam geworden in Oosterhout en Breda. De huidige vestigingen zijn in de eerste plaats kringloopwinkels waar mensen terecht kunnen voor tweedehands spullen die nog prima bruikbaar zijn. Kleding bijvoorbeeld, maar ook meubels en witgoed of andere elektrische apparaten. Alle goederen worden eerst uitvoerig geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd voor ze in de winkel komen. Zo garanderen ze dat de verkochte spullen van prima kwaliteit zijn, zodat ook mensen met een kleinere beurs goede meubels, kleding en apparaten kunnen kopen.

Nieuwe winkel in Breda

En nu opent Goedkoop & Zo een tweede winkel op de Valkenstraat 8 in Breda. Midden in het centrum met een oppervlak van maar liefst 2000 m2! Net op tijd geopend voor de feestdagen, die met hun mooie tweedehands kleding en cadeaus helemaal niet duur hoeven uit te vallen. Daarnaast blijven de bestaande kringloopwinkels aan de Oranjeboomstraat 330 in Breda en de Arkendonk 98 in Oosterhout natuurlijk ook gewoon open.

Duurzaam en verantwoord

Uiteraard zijn ze bij Goedkoop & Zo ook erg blij met de aanlevering van nog bruikbare goederen. Spullen die weg moeten omdat ze overbodig of overtollig zijn geworden en die nog in goede staat verkeren, kunnen gratis bij een van de drie winkels worden ingeleverd. Maar ook het ophalen van witgoed en meubels of zelfs het volledig ontruimen van woningen en bedrijfspanden kan door door hen worden geregeld. Zo kunnen goede spullen een tweede leven krijgen. Dat is goed voor mens én milieu!

Oog voor de maatschappij

Behalve dat Goedkoop & Zo mensen die wat minder te besteden helpt, zetten zij zich ook op andere vlakken in voor een betere wereld. In de winkels begeleiden vrijwilligers mensen die om uiteenlopende redenen hulp nodig hebben bij de re-integratie in een normaal arbeidsproces. Ook wordt een deel van de opbrengst van de Kringloopwinkels geschonken aan verschillende goede doelen die zich inzetten voor armoedebestrijding in Nederland en aan stichting KiKa. Zo wordt jouw aankoop bij Goedkoop & Zo nog meer waard!

Meer informatie?

Je vindt de Kringloopwinkels van Goedkoop & Zo aan de Arkendonk 98 in Oosterhout en de Oranjeboomstraat 330 en Valkenstraat 8 in Breda. Voor meer informatie kun je bellen met 076 5324502 of 06 16554162. Of stuur een email aan [email protected] of [email protected]

Reacties

article
37064
Goedkoop & Zo is de afgelopen jaren een bekende naam geworden in Oosterhout en Breda.
https://oosterhout.nieuws.nl/zakelijk/20181024/betrouwbaar-tweedehands-kopen-kringloopwinkel-goedkoop-en-zo/
2018-10-24T05:30:52+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/10/24052037/Goedkoop-en-zo.jpg
Nieuws, Zakelijk