Espressobar Hugo wordt Blendz Coffee: “Wij willen geluksmomentjes serveren”

Foto: Blendz Coffee

Over enkele dagen sluit Espressobar Hugo aan de Markt haar deuren voor een grondige verbouwing. Op 10 november zal de vernieuwde koffiebar weer openen. Met een nieuwe naam!

Proef, ontmoet en beleef!

Arnold Pater van de Espressobar op de Markt nam Espressobar Hugo alweer drie jaar geleden over van de eerste eigenaar. “Ik kreeg de kans om een goedlopende franchisevestiging over te nemen binnen het concept Hugo. Hoewel ik op dat moment nog geen volleerd Barista was heb ik die kans met beide handen aangegrepen.” Volgens horecadier Arnold is het nu tijd voor de volgende stap. “Door de Espressobar te verbouwen en het huidige concept aan te scherpen sluit deze beter aan bij mijn visie om mensen dagelijks een verwenmomentje te serveren.”

Nieuwe naam

Vanaf 10 november gaat de Espressobar verder onder de naam ‘Blendz Coffee’. Een nieuwe naam voor de vertrouwde service en superlekkere koffiespecials. Arnold: “Bij Blendz Coffee staan genieten, gezelligheid en gastvrijheid helemaal centraal. Met een vernieuwd en modern interieur dat beter aansluit bij de genieter van nu.”

Huisgemaakte lekkernijen

Op de geheel vernieuwde menukaart staan niet alleen de bekende koffiespecials. “Zo blijven we met zo veel mogelijke verse producten werken, waarvan de lekkerste gerechten worden gemaakt. Maar met meer oog voor detail”, aldus Arnold. Zo kan er optimaal genoten worden van de huis-gemaakte taart en de lekkerste broodjes en salades.

Nog even geduld

Wil jij genieten van zo’n overheerlijke koffiespecial van Blendz Coffee? Dan moet je nog even geduld hebben. Op 4 november sluit Espressobar Hugo haar deuren en op 10 november opent Blendz Coffee. Nieuwsgierig naar de vorderingen van de verbouwing? Neem dan alvast een kijkje op de Facebookpagina of Instagram.

'

Reacties

article
37342
Over enkele dagen sluit Espressobar Hugo aan de Markt haar deuren voor een grondige verbouwing.
https://oosterhout.nieuws.nl/zakelijk/20181102/espressobar-hugo-blendz-coffee-geluksmomentjes-serveren/
2018-11-02T07:30:28+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/11/02055532/BlendzCoffee-NW.jpg
Nieuws, Zakelijk