De Beren Oosterhout gaat verbouwen!

Erik heeft zin in de verbouwing!
Foto: Beren Oosterhout

Vanaf 12 november sluiten de deuren van de Beren Oosterhout aan de Markt 22 voor vier weken grondige verbouwing.

Lekkere zithoekjes

Het restaurant krijgt een nieuwe, mooie, strakkere uitstraling. De lekkere zithoekjes en gezelligheid zullen blijven. Alle reden dus om vanaf maandag 10 december bij de Beren een bakje koffie te drinken, lekker te lunchen, heerlijk te dineren of de dag af te sluiten met een lekkere borrel! “Het wordt een nog een mooier en gezelliger restaurant dan dat het nu al is!” vertelt de goedlachse restaurantmanager Erik Oomes.  “Ik kan nu al niet wachten tot 12 uur is op het maandag 10 december en we aan iedereen ons vernieuwde restaurant kunnen laten zien!”

Bar centraal

Na de verbouwing zal de bar een centrale plaats in het restaurant krijgen. En vanuit de keuken gaat er gegrild worden met een echte houtskoolgrill. Hierdoor wordet de vleesgerechten zoals de bekende spare ribs, tournedos en sateetjes nog lekkerder! Ook alle de kleine berenvrienden is gedacht, want in het vernieuwde restaurant komt een nieuwe speelhoek met Disney TV. Wat niet veranderd? De lekkere gerechten en het gastvrije personeel!

Regelmatige update

Eigenaar Erik Oomes zal de komende weken regelmatig op Oosterhout Nieuws een update geven over de voortgang van de verbouwing. Je kunt na alvast een plekje reseveren voor na 10 december via de onderstaande link. En voor Kerst kun je reserveren door een mail te sturen aan [email protected]

 

 

'

Reacties

article
37556
Vanaf 12 november sluiten de deuren van de Beren Oosterhout aan de Markt 22 voor
https://oosterhout.nieuws.nl/zakelijk/20181109/beren-oosterhout-gaat-verbouwen/
2018-11-09T16:15:09+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/11/09161417/Beren-verbouwing.jpg
Nieuws, Zakelijk