Gedupeerde Bruna klanten kunnen tijdelijk terecht bij Business Post Oosterhout

Foto:

In deze drukke pakjes tijd voor Sint en Kerst, neemt Business Post Oosterhout tijdelijk alle Post activiteiten van de Bruna Arkendonk waar, zodat consumenten niet verstoken blijven van een ophaal- en inlever punt voor pakketten.

Plofkraak

Vanaf 1 november, de dag waarop de plofkraak naast de Bruna op Arkendonk plaatsvond, kunnen Bruna klanten (in overleg met Post NL en Bruna Arkendonk), tot nader bericht, voor het afhalen en terugbrengen van pakketjes en alle andere postdiensten zoals aangetekende brieven, kerstzegels etc.bij Business Post Oosterhout aan de Fazantstraat 19 terecht. Uiteraard ook voor andere post- en RDW diensten.

Minimale wachttijden

Dank zij de medewerking van POSTNL, is er bij Business Post Oosterhout een tijdelijke derde terminal, geïnstalleerd, die er voor moet zorgen dat iedereen met minimale wachttijden geholpen kan worden. Gratis parkeren maakt het ook wel erg makkelijk om snel een pakketje te versturen.

'

Reacties

article
37724
In deze drukke pakjes tijd voor Sint en Kerst, neemt Business Post Oosterhout tijdelijk alle
https://oosterhout.nieuws.nl/zakelijk/20181114/gedupeerde-bruna-klanten-kunnen-tijdelijk-terecht-business-post-oosterhout/
2018-11-14T06:34:11+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/11/14063342/Business-Post-Oosterhout-NW.jpg
Nieuws, Zakelijk