Geef een origineel en blijvend decembercadeau uit het atelier van Lia de Craen!

Ben je nog op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor december? Neem dan eens een kijkje in het atelier van kunstenares Lia de Craen in het voormalige bankkantoor van ABN/Amro aan het Arendsplein 70! Er zijn al mooie en unieke geschenken te koop vanaf 25 euro.

Uniek cadeau

Met kunst geef je de ontvanger een uniek en persoonlijk cadeau. Dat kunnen natuurlijk vrienden, kennissen of zakenrelaties zijn, maar natuurlijk kun je ook gewoon jezelf of je partner zo’n mooi kunstwerk cadeau doen. Naast de abstracte schilderijen van Lia zijn er ook beelden, tekeningen en sculpturen van bevriende kunstenaars in het atelier in het voormalige bankgebouw te bewonderen. En je hebt al voor 25 euro zo’n uniek en persoonlijk kunstwerk.

Lia de Craen

Na de Pabo studeerde Lia de Craen van 1977-1981 aan de tekenacademie te Breda. Sinds 2006 is ze fulltime en professioneel met de kunst bezig. De natuur is haar grootste inspiratiebron. Beweging, verandering en vergankelijkheid van de levenscyclus fascineren de kunstenares: “Het leven is, net als de natuur, niet te voorspellen. Het besef dat het oude het nieuwe al in zich heeft is wat ik wil weer geven in mijn kunstwerken. Ik trek regelmatig de natuur in om foto’s te maken van wat me inspireert. Foto’s, maar vaak ook schetsen of kleurenstudies vormen het beeldmateriaal voor een nieuw werk.”

Meer informatie

Het atelier van Lia is in december iedere vrijdag en zondag geopend voor kunstliefhebbers tussen 14.00 en 17.00 uur. De entree is gratis. Je vindt het atelier in het voormalige bankkantoor van ABN/Amro aan het Arendsplein 70. Loop gerust eens geheel vrijblijvend binnen! En klik links onder in de foto op fotoserie om enkele voorbeelden van de kleine kunstgeschenken te zien!

 

 

'

Reacties

gallery
38237
Ben je nog op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor december? Neem dan
https://oosterhout.nieuws.nl/zakelijk/20181130/geef-origineel-en-blijvend-decembercadeau-atelier-lia-craen/
2018-11-30T06:33:53+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/11/30063327/Lia-de-Craen1.jpg
Nieuws, Zakelijk