Kort maar krachtig trainen met de fit20 fitness methode

Foto: fit20 Oosterhout

Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar uur per week voor in het zweet moeten werken. fit20 laat zien dat dit ook anders kan!

David Dijkstra van fit20 Oosterhout

20 minuten trainen per week

Bij fit20 train je namelijk maar 20 minuten per week. Je transpireert niet of nauwelijks omdat je in een koele ruimte traint. Omkleden is daarom niet nodig. Je hoeft geen cardio te doen. En je hebt snel en frequent ongelooflijk goed resultaat. Iedereen die één fit20 oefening doet voelt meteen wat het met je doet. Het is intensief…bij fit20 werk je 20 minuten op de top van je kunnen. Om dat veilig te doen, train je één op één met personal trainer en op top apparatuur. Je hoeft zelf niets in te stellen of te bepalen welke oefening je doet. Je hoeft je alleen maar te concentreren op de oefening en je inspanning. Daarom vind je bij fit20 geen muziek of andere afleiding, maar een rustige, mooie en prettige ruimte waar met focus wordt getraind.

De fit20 methode

De fit20 methode is verankerd in onderzoek, praktijkervaring en gevalideerd door resultaat. Het uitgangspunt van fit20 is dat spieren voldoende prikkel nodig hebben om sterker te worden. Daar is een uitgekiend aantal herhalingen voor nodig, een goede techniek en voldoende weerstand. Het gewicht waarmee je traint is hierdoor zwaarder en er zijn een stuk minder herhalingen.

Korter maar intensiever

De fit20 training is intensiever dan je gewend bent maar de duur is een veel korter. De personal trainer zorgt dat je de oefeningen goed uitvoert en helpt je door de lastige trainingsmomenten heen. De vaste afspraak werkt als een positieve stok achter de deur. Na de sterke trainingsprikkel worden je spieren en je hele lichaam tijdens de rustperiode sterker. De optimale frequentie van deze stevige trainingsprikkel en herstel is één keer per week trainen. Zo wordt 20 minuten trainen per week eigenlijk heel gewoon. Dat geeft tijd, ruimte en energie om aan je werk, gezin of plezier te besteden!

Maak nu een afspraak

Op de onderstaande link vind je meer informatie en lees je authentieke klantverhalen. Ervaar fit20 zelf en maak een afspraak voor een gratis kennismakingstraining. Dat kan telefonisch of via de website.

Reacties

article
38543
Kort maart krachtig trainen met fit20 fitness methode
Doorgaans wordt fitness gezien als iets waar we ons toch op zijn minst een paar
https://oosterhout.nieuws.nl/zakelijk/20181212/kort-maar-krachtig-trainen-met-fit20-fitness-methode/
2018-12-12T06:40:24+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2018/12/12065143/Fit20-NW.jpg
Nieuws, Zakelijk