Extra try-out Andy Marcelissen vanmorgen in de verkoop

Foto: Andy Marcelissen

Vanmorgen gaat een tweede try-out voorstelling van Andy Marcelissen in De Schelleboom online in de verkoop vanaf 8.00 uur.

Snel uitverkocht

Tonpraoter Andy Marcelissen komt naar De Schelleboom…. en dat hebben ze geweten. Binnen een half uur was zijn voorstelling uitverkocht! Er werd driftig overlegd tussen Andy en De Schelleboom en er is een extra try-out voorstelling aan de agenda toegevoegd op dinsdag 5 februari om 20.15 uur. De online verkoop start vandaag om 8.00 uur en de verwachting is dat deze tweede try-out ook snel uitverkocht zal zijn. Zorg dus dat je op tijd achter je computer zit!

Kampioen Tonproaten zoekt gewillige slachtoffers

Andy Marcelissen werd op 11 januari 2019 voor de 7e keer kampioen tonproaten. En voordat Andy met zijn ‘Buuts’ de wijde wereld intrekt, test ie zijn grappen altijd zeer uitvoerig en dát kun je vanavond meemaken. Kom Andy helpen. Lach jij jezelf in een stuip? Dan weet Andy dat het goed zit. 4 keer Andy Marcelissen in verschillende rollen op 1 avond en als bonus komt de nieuwste Tonproater uit de gehele Marcelissen stamboom, Teun, zijn buut doen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen