Nieuwe praktijk voor Verlies- en Rouwbegeleiding in Gezondheidscentrum Oosterhout

Foto: Mieke Kamphuis

Onlangs is de nieuwe praktijk Verlies- en Rouwbegeleiding van Mieke Kamphuis in het Gezondheidscentrum Oosterhout van start gegaan.

Traumatische ervaring

Verlies van iemand of iets wat ons lief is kan de bodem onder je voeten wegslaan. Voor sommigen is het te moeilijk of te zwaar om daar vanuit eigen kracht mee te leren leven. Mogelijk ook omdat er een traumatische ervaring aan gekoppeld is. Of voelt men zich bezwaard om steeds weer de directe omgeving met het verdriet te belasten. Met als gevolg dat men zich van binnen afsluit en/of zich steeds eenzamer of hopelozer voelt.

Eerlijk je hart uitstorten

In de gesprekken zul je de veiligheid mogen ervaren om onveilige gevoelens in de ogen te zien en zonder oordeel te onderzoeken. Mag je eerlijk je hart uitstorten en zul je daarbij altijd een luisterend oor vinden, waarbij jouw rouw- of verliesproces het tempo bepaalt. Centraal staat het terugvinden van jouw eigen innerlijke kracht, zodat je het proces op een goed moment zelf weer verder aankunt.

Over Mieke Kamphuis

Mieke Kamphuis volgde een 3-jarige opleiding NLP/TA bij Phoenix Opleidingen in Utrecht. (geaccrediteerd bij de SPHBO). De opleiding voor Verlies- en Rouwbegeleider volgde zij aan de Hogeschool voor Geesteswetenschappen, ook in Utrecht (geaccrediteerd bij de KTNO). Mieke maakt in haar werk gebruik van NLP, Transactionele Analyse, IEMT, Systemisch Werk, afscheidsrituelen, schrijfoefeningen, voetreflex- en/of Reikibehandelingen. Wil je meer informatie?  Kijk op de onderstaande link, mail naar [email protected] of bel met 06 – 553 285 45.

Reacties

article
39909
Nieuwe praktijk voor Verlies- en Rouwbegeleiding in Gezondheidscentrum Oosterhout
Onlangs is de nieuwe praktijk Verlies- en Rouwbegeleiding van Mieke Kamphuis in het Gezondheidscentrum Oosterhout
https://oosterhout.nieuws.nl/zakelijk/20190205/nieuwe-praktijk-voor-verlies-en-rouwbegeleiding-in-gezondheidscentrum-oosterhout/
2019-02-05T06:35:31+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/02/05063441/Mieke-Kamphuis.jpg
Gezondheidscentrum Oosterhout, Mieke Kamphuis, Trauma, Verlies- en Rouwverwerking
Nieuws, Zakelijk