Komend weekend open atelier bij Lia de Craen

Foto: Lia de Craen

Op 8, 9 en 10 februari stelt kunstenares Lia de Craen haar atelier in het voormalige bankkantoor van ABN/Amro aan het Arendsplein 70 weer open. Je kunt tussen 14.00 en 17.00 uur een kijkje nemen. De entree is gratis.

Expositie abstracte kunst

Het atelier van Lia de Craen in het voormalige bankgebouw is haar werkruimte, maar dient ook als expositieruimte. Er is voor de bezoekers heel wat te zien. Lia: ” De afgelopen paar maanden heb ik al vele mensen mogen ontvangen op mijn locatie. Mijn doel is om Oosterhout wat artistieker te maken en daarom stel ik mijn atelier/galerie komend weekend weer open. Ik wil de mensen graag wegwijs maken in de abstracte kunst. Uitgaande van de realiteit vertaal ik het beeld naar een geabstraheerde vorm.”

Bronzen en stenen beelden

De voormalige bankhal is prachtig ingericht met abstracte schilderijen van Lia zelf, maar er staan momenteel ook bronzen beelden van Jan van Strien en stenen beelden van Cilia Snoek en Nick Vermeulen. “Op vrijdagmiddag ben ik altijd open voor publiek en komend weekend tussen 14.00 en 17.00 uur. Ik sta klaar om u te ontvangen en rond te leiden door mijn atelier”, aldus een enthousiaste kunstenares. Ze vult nog aan: “Bezoekers van de expositie kunnen dit weekend achter het bankgebouw gratis parkeren!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen