Zondag open dag bij nieuwe saunacomplex Spa One

artist impression
Foto: Spa One

Komende zondag 17 februari is het open dag bij Spa One op het Landgoed Bergvliet. Tussen 10.00 en 15.00 uur kun je alvast een kijkje nemen in dit fonkelnieuwe saunacomplex aan de Salesdreef.

Faciliteiten en behandelingen

Aan de gasten zal het niets ontbreken, zo beloven de initiatiefnemers van Spa One. Naast de verschillende sauna’s (o.a. met een openhaard, een waterval en een zoutsteengrot) heeft het nieuwe complex ook een halo-zoutvernevelcabine, een yoga-cabine en een mindfulness ruimte. In een speciaal daarvoor ingerichte ruimte, helpt een virtuele Zen-master je graag bij een meditatie of een oefening in mindfulness. Zo zorg je tijdens je bezoek aan Spa One voor een totale ontspanning voor lichaam en geest.

Duurzaam en groen

Spa One is het niet alleen het grootste spa en wellnesscomplex van Zuid-Nederland, het is ook het groenste, en niet alleen vanwege de prachtige ligging middenin in de natuurrijke omgeving van Landgoed Bergvliet. Bij de bouw is veel aandacht besteed aan architectuur en design, maar ook aan duurzaamheid. Zo zijn een groot aantal zonnepanelen en een warmtekrachtcentrale geïnstalleerd om eigen energie op te wekken. Deze inspanningen zijn onlangs beloond met een zogenaamde Groenverklaring. Mede hierdoor wordt Spa One nu al gezien als landelijk voorbeeld binnen de branche.

 

 

'

Reacties

article
40079
Zondag open dag bij nieuwe saunacomplex Spa One
Komende zondag 17 februari is het open dag bij Spa One op het Landgoed Bergvliet.
https://oosterhout.nieuws.nl/zakelijk/20190212/zondag-open-dag-bij-nieuwe-saunacomplex-spa-one/
2019-02-12T07:21:10+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/257/2019/02/12071934/SpaOne.jpg
Landgoed Bergvliet, open dag, saunacomplex, Spa One
Nieuws, Zakelijk