Nieuwe Bistro Montmartre: “Luxe genieten voor ouderwetse prijzen”

Foto: Bistro Montmartre

Sinds begin deze week zit in het pand op de hoek van de Klappeijstraat en de Mathildastraat een nieuw restaurant, Bistro Montmartre. 

Ouderwetse prijzen

“Je kunt bij Bistro Montmartre luxe genieten voor ouderwetse prijzen.”, zo vertelt de 26-jarige bedrijfsleider Bas Gruijters. “Deze bistro is de tweede met de naam Montmartre. De eerste is iets meer dan een jaar geleden geopend in Waalwijk. Een groot succes, dus de tweede vestiging kon niet lang uitblijven. Want waar vind je nog een driegangenmenu van deze kwaliteit voor slechts 18,50 euro?”

Verse producten

Bas laat vol trots de fonkelnieuwe menukaart zien. Naast het drie- en viergangenmenu is er ook de keuze om a la carte te eten. De 32-jarige assistent-bedrijfsleider Boukje vertelt bevlogen: “Wij gebruiken geen pakjes en zakjes in onze keuken. Er wordt enkel gewerkt met (dag)verse ingrediënten. Zelfs de soepen en sauzen maken we hier vanaf de basis. Alles is verser dan vers. En wie dat niet gelooft, mag altijd een kijkje komen nemen in onze open keuken!”

Vertrouwen

Voor de eigenaren van de nieuwe bistro, de familie Blok, is deze bistro de vijfde horecazaak. Naast de twee vestigingen van Bistro Montmartre is de horecafamilie ook eigenaar van Restaria Friethuys in Kaatsheuvel en tapasrestaurants Grillig in Tilburg en Kaatsheuvel. “Vertrouwen is de basis van dit familiebedrijf.”, zo vertelt Bas. Boukje vult hem aan: “De familie Blok zijn sociale ondernemers, jong en energiek. Zelf steken ze de handen ook uit de mouwen en werken ze net zo hard mee.”

Eigengemaakte pepermunt

Bistro Montmartre probeert je altijd op een leuke manier te verrassen. Met een bijzondere cadeaubon in de vorm van een canvas schilderij bijvoorbeeld. Of met de speciale kinderhoek achterin het restaurant. Maar het leukst is het misschien wel om bij het weggaan met een hamer een stuk van een blok huisgemaakte pepermunt af te slaan. En dat is niet alleen leuk voor kinderen… Zin en trek gekregen? Reserveer dan nu je tafel via de onderstaande link.

  • Bistro Montmartre is te vinden aan de Klappeijstraat 17 en is van maandag tot en met zondag geopend vanaf 17.00 uur.
  • www.bistro-montmartre.nl
  • KLIK HIER om direct een tafel te reserveren
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen