Dit weekend inloop in atelier en expositieruimte van Lia de Craen

Foto: Lia de Craen

Op 8, 9, en 10 maart stelt Lia de Craen haar atelier in het voormalige ABN-Amro bankgebouw aan het Arendsplein weer open voor alle publiek. Je kunt dan gratis een kijkje nemen in haar atelier en expositieruimte.

Abstracte kunst

Kunstenaar Lia de Craen vertelt ons enthousiast: “De afgelopen paar maanden heb ik al vele mensen mogen ontvangen in mijn atelier. Mijn doel is om Oosterhout wat artistieker te maken en daarom stel ik mijn atelier/galerie regelmatig open voor het publiek. Zo wil ik iedereen graag wegwijs maken in de abstracte kunst. Uitgaande van de realiteit vertaal ik het beeld naar een geabstraheerde vorm. Momenteel ben ik druk bezig met nieuw werk en mijn nieuwe serie van 2019 ‘meebuigen met de wind’.”

Expositieruimte

Het atelier van Lia is niet alleen haar werkruimte. Het is namelijk ook expositieruimte. Vol trots vertelt Lia: “De expositieruimte is momenteel prachtig ingericht met abstracte schilderijen van mezelf en momenteel ook met bronzen beelden van Jan van Strien en stenen beelden van Cilia Snoek en Nick Vermeulen. Er is voor iedere bezoeker wel wat moois te zien!”

Gratis inloop

Op vrijdagmiddag kun je bij Lia de Craen altijd even binnenlopen en een kijkje nemen. Maar komende zaterdag en zondag zijn atelier en expositieruimte extra geopend tussen 14.00 en 17.00 uur. Lia zal je graag ontvangen en een rondleiding geven door het gebouw. Je vindt Atelier/Expositieruimte Lia de Craen in het voormalige ABN Amro gebouw op het Arendsplein. En tijdens je bezoek aan de expositie kun je gratis je auto parkeren achter het bankgebouw.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen