Voorjaarskriebels? Maak plaats voor groen en verdien een waardebon!

Foto: Klaverblad Verzekeringen

Het wordt weer tijd om te genieten van je tuintje. Haal tegels eruit en plaats er groen voor in de plaats met een waardebon van 100 euro van Klaverblad Verzekeringen via BreAss Dongen!

Genieten van je tuin

Op het moment dat het eerste zonnetje doorkomt willen we hier met volle teugen van genieten en niet eerst die tuin op orde maken voordat we met een goed gevoel op die lounge bank buiten kunnen neerploffen. Om die reden worden steeds meer tuinen volledig bestraat. Een begrijpelijk iets, we hebben het immers al druk genoeg.

Keerzijde aan volledig bestraten

Helaas heeft het volledig bestraten van je tuin ook een keerzijde. Het klimaat verandert in Nederland, waardoor vaak ook de hevigheid van de buien toeneemt. Doordat er veel bebouwd of bestraat is, is hierdoor minder ruimte voor het regenwater om opgenomen te worden in de grond. Het gevolg is dat de straten en tuinen blank komen te staan.

Waardebon twv 100 euro kado

Als je pech hebt stroomt het water dan onder je deur door met een hoop schade als gevolg. Op dit moment heeft Klaverblad verzekeringen een mooie actie lopen. Indien je minimaal 1 vierkante meter tegels uit jouw tuin haalt en daarvoor groen terugplaatst, ontvang je bij het afsluiten van een woonverzekering een Intratuin Groenbon met een waarde van 100 euro kado! De actie loopt tot en met april en de voorwaarden zijn simpel. Een mooi initiatief, want voor een minimale inspanning word je beloond en nemen schades af. Een win-win situatie. Doe je mee? Neem dan contact op met BreAss Dongen voor meer informatie en bel met 0162 317 660.

  • Je vindt BreAss Dongen aan de Hoge Ham 75 in Dongen
  • www.breass.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen