Nieuwe vestiging Hans van Mierlo Autoschade op de Everdenberg

Foto: Hans van Mierlo Autoschade

Over een week of twee krijgt Oosterhout er een nieuw Autschadeherstelbedrijf bij. Vanaf half mei opent Hans van Mierlo Autoschade de deuren van haar derde vestiging aan de Everdenberg 99 op industrieterrein Everdenberg.

Sneller werken, lagere kosten

In Oosterhout zijn nog maar een paar autoschadebedrijven. “We menen dat er ruimte is voor nog een. Deze kans wilden we niet onbenut laten”, zegt Edgar van Mierlo van Hans van Mierlo Autoschade BV. De vestiging aan de Everdenberg wordt de derde van het bedrijf uit Waalwijk en biedt een uitgelezen kans om noviteiten binnen de autoschade door te voeren. Van Mierlo: “We gaan werken met dagherstelcabines. Je kunt het vergelijken met een cocon. Je rijdt de auto erin, en die komt er pas weer uit als deze helemaal klaar is. Het grote voordeel is dat de auto meteen op de goede plaats staat. Logistiek is dat heel handig. We kunnen sneller werken, daardoor zijn we eerder klaar. En dat merken onze klanten aan de scherpe prijzen.” Hans van Mierlo Autoschade is koploper in het omarmen van nieuwe technologie.  Als dat aan duurzaamheid kan worden gekoppeld, worden er twee vliegen in een klap geslagen. “Onze nieuwe locatie verwarmen we niet met gas. We gaan kachels gebruiken, gestookt op biomassa.”

Duurzaam en betrokken

In 1974 begon Hans van Mierlo aan de Irenestraat in Waalwijk een autoschadebedrijf. Hij bouwde het uit tot een solide familiebedrijf dat zijn afspraken nauwgezet nakomt. In 2012 werd de tweede vestiging in Udenhout geopend en vanaf half mei de derde in Oosterhout. Het bedrijf heeft veel aandacht voor zijn medewerkers. Edgar: “Je moet er goed voor zijn. Dus opleiden, laten werken in een gezonde omgeving.  Dan zijn medewerkers ook goed voor jou. En dat zie je terug op de werkvloer, in de teamspirit. Ze proberen het beste uit zichzelf te halen. Uiteindelijk is de klant daar het meest bij gebaat. Niet voor niets zijn medewerkers al járen bij ons in dienst.” Wik Legdeur, bedrijfsleider van de nieuwe Oosterhoutse vestiging: “Als vijftienjarige ben ik hier begonnen, met schoonmaken. Ik heb hier alle kansen gekregen om me te ontwikkelen, bijvoorbeeld met cursussen. Het beste uit jezelf willen halen wordt gewaardeerd en gestimuleerd.”

Ontzorgen

Autoschade oplopen is heel vervelend. Wik: “Daar blijft het niet bij, er komt veel op de bestuurder af. Denk aan al dat papierwerk. Dat kan voor stress zorgen. We begrijpen dat als geen ander. Dat voorkomen we door alles uit handen te nemen. De auto, de verzekeringen. Onze klanten weten: het komt goed. En dat al 45 jaar lang!”

Vacature Plaatwerker

Hans van Mierlo Autoschade Oosterhout zoekt nog een plaatwerker. Interesse? Kijk op de onderstaande link.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen