Dubbel genieten bij Chocoladewinkel BonBon aan de Keiweg

José (tweede van rechts) tussen haar verkoopsters
Foto: Chocoladewinkel BonBon

In 2000 opende chocoladewinkel BonBon voor het eerst de deuren aan de Keiweg. Sinds oktober 2017 is deze heerlijke winkel overgenomen door José de Graaf. Hoog tijd om eens nader kennis te maken.

Geen ijs meer

“Vroeger was BonBon een zusterbedrijf van ijssalon ViaVia. Zodoende werd er ook ijs verkocht. Maar daar ben ik sinds november 2018 volledig mee gestopt zodat ik me kan toeleggen op de verkoop van onze luxe handgemaakte bonbons en chocolade.” Aan het woord is José de Graaf. Zij werkte voorheen bij een kaakchirurg, maar besloot in oktober 2017 het roer om te gooien en haar droom waar te maken. “Iedere keer als we langs een chocoladewinkel liepen, zei ik tegen mijn dochters dat ik er ooit van droomde om zo’n winkel te hebben. Toen de kans zich voordeed om BonBon over te nemen hoefde ik ook niet lang na te denken!”.

Picasso bonbons, lekker kleurrijk!

Meer dan alleen handgemaakte bonbons

José en haar medewerkers hebben een passie voor chocolade en weten iedere keer te verrassen. Met de allerlekkerste chocoladeproducten die je nergens anders in Oosterhout kunt vinden. Naast een uitgebreid assortiment van meer dan 50 soorten handgemaakte bonbons en truffels, kun je bij BonBon ook terecht voor de echte Franse macarons. En wat dacht je van een lekker chocoladegeschenk om de juf of meester te bedanken aan het einde van het schooljaar? “Ook voor Vaderdag hebben we iets speciaals!”, zo vertelt José enthousiast. “Onze bekende Picasso bonbons, maar dan met een bijzondere vulling. Deze unieke limited edition bonbons zijn gevuld met Ardberg of Glenlivet whisky!”.

Lekker bakje koffie

Je kunt in de winkel of op het terras ook terecht voor een lekkere mok verse thee of een overheerlijke kop koffie of koffiespecialiteit. “Voor onze koffie gebruiken we enkel de allerbeste kwaliteit koffiebonen van Illy. Maar we maken met liefde ook een espresso, latte macchiato of cappuccino voor je klaar. En natuurlijk ligt er op het schoteltje bij je drankje altijd een lekkere bonbon uit de winkel!” zo belooft José ons. “Dan is het natuurlijk dubbel genieten!” Je vindt Chocoladewinkel BonBon aan de Keiweg 3a.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden