Dans & Steun Stichting Bootvluchteling

Foto: Dansakademie Eigenwijz-r

Zaterdag aanstaande organiseert Eigenwijzer Dans Akademie een opendag voor alle leeftijden met allerlei leuke workshops als hiphop, breakdance, moderne dans, zumba, jazz en dancehall. Voor iedere workshop betaal je slechts 1 euro, welke rechtstreeks naar Stichting Bootvluchteling gaat.

Aniek over de open dag

“Ik vind het heel erg belangrijk dat onze open dag een hoger doel dient dan alleen het aanbieden van leuke en leerzame workshops voor bestaande en nieuwe leden. We hebben als dansschool een maatschappelijke voorbeeld functie, en hopen hiermee dat dit voorbeeld doet volgen om meer voor deze stichting te doen. Zij verrichten prachtig, bijzonder en noodzakelijk werk met name in Lesbos, waar het aantal vluchtelingen op dit moment op 9.000 staat, en kamp Moria is gebouwd voor maximaal 3000 mensen.”, aldus Aniek, de kersverse eigenaresse van Eigenwijzer Dans Akademie.

Stichting Bootvluchteling

Stichting Bootvluchteling staat voor het verlenen van humanitaire hulp. Ze onderschrijven de humanitaire principes van menselijkheid, neutraliteit, onpartijdigheid en onafhankelijkheid. Daarnaast verlenen zij hulp aan zij die dat nodig hebben en richten zij zich op kwetsbare vluchtelingen.

Geef jezelf op

Je steunt niet alleen een goed doel. Tijdens deze mooie open dag kun je ook een dans abonnement winnen! Reden te meer om deze zaterdagmiddag bij te gaan wonen. Geef jezelf op voor de workshops via het mail adres [email protected]. Dans en steun Stichting Bootvluchteling!

Tijden van de workshops tijdens de open dag:

  • 12.00u Hiphop
  • 12.45u Breakdance
  • 13.30u Dancehall
  • 14.15u Modern
  • 15.00u Zumba
  • 15.45u Jazz

bootvluchteling

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden