Een kijkje in de nieuwe showroom van beddenzaak Dreamland

Foto: Dreamland Oosterhout

Sinds december vorig jaar is beddenzaak Dreamland te vinden aan de Leijsenhoek. Oosterhout Nieuws nam een kijkje in de nieuwe showroom.

Nieuwe showroom

Dreamland heeft halverwege december haar nieuwe showroom geopend op de Leijsenhoek, bij de entree van het Oosterhoutse stadscentrum. In de nieuwe beddenspeciaalzaak kun je terecht voor vertrouwd deskundig advies op het gebied van slaapcomfort. Naast bedden en boxsprings van onder andere Auping, Tempur, Nox en Schramm kun je bij Dreamland ook terecht voor matrassen, bedtextiel en kussens. Robbert Eikhout: “We zijn blij na 10 jaar weer terug te zijn in het centrum van de stad. En omdat we in hetzelfde pand zitten als woonwinkel Victor Boeren bieden we een totaalpakket voor wonen en slapen onder één dak.”

Sfeervol warm

Wie door de mooie, opvallende nieuwe entree aan de zijde van het busstation de beddenspeciaalzaak binnenloopt, waant zich direct in een oase van rust. De betonlook vloerbedekking en stijlvol antraciet geschilderde muren zorgen ervoor dat de bedden en boxsprings nog beter tot hun recht komen. Robbert: “We hebben er bewust voor gekozen om de vloerbedekking en wanden neutraal van kleur te houden. Bovendien maken we gebruik van speciale verlichting, waardoor de bedden nog beter tot hun recht komen.” Op de eerste etage zijn daarnaast ook diverse opstellingen van complete slaapkamers te vinden. Van bed en nachtkastjes tot bijpassende kledingkasten en lampen. “Zo kun je ervaren hoe een complete slaapkamer eruit kan komen te zien.”, zo vertelt Robbert ons.

Proefslapen

Wist jij dat de adviseurs van Dreamland je ook kunnen helpen bij het vinden van het perfecte hoofdkussen? Robbert: “We letten bij het advies voor een nieuw hoofdkussen op je slaapwensen en voorkeuren. Daarnaast kijken we ook naar je lichaamsbouw, soort matras en welk kussen daarbij de beste ondersteuning geeft.” Met het perfecte hoofdkussen kun je lichamelijke klachten voorkomen en word je uitgerust wakker. En wist je dat Dreamland een ruime selectie testkussens heeft? “Dan kun je een paar nachten proefslapen en kijken of het kussen naar wens is. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe hoofdkussen perfect bij jou past!”, zo eindigt Robbert ons gesprek.

Meer informatie

De nieuwe showroom van Dreamland is te vinden aan de Leijsenhoek 34 naast het busstation. Open van dinsdag t/m donderdag van 9.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. En je kunt gratis parkeren op de Mathildastraat naast de showroom. Op zondag 26 januari is er een extra koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen