BrainBoxing is de eerste officiële boksschool van Oosterhout!

Foto: BrainBoxing

Sinds november kun je in Oosterhout leren boksen bij BrainBoxing, die sinds kort is aangesloten bij de Nederlandse Boksbond.

Gezellige sfeer bij BrainBoxing

Helemaal nieuw en zonder te weten hoeveel mensen er binnen zouden stappen, opende oud Nederlands kampioen Peter van der Louw begin november de deuren van zijn boksschool. Vanaf dag 1 is de sfeer al perfect, geen agressie maar respect voor elkaar. Dat is de kracht van BrainBoxing en zorgt ervoor dat na 3 maanden de teller al 30 leden staat en er wekelijks nieuwe leden bij komen. Het plezier straalt er vanaf tijdens de training. Ondanks het plezier word er ook hard gewerkt en serieus getraind, zelfs zo serieus dat de eerste boksers al de ambitie hebben om wedstrijden te gaan boksen. Peter van de Louw: “Om deze ambities kracht bij te zetten hebben we besloten om onze mooie boksschool aan te sluiten bij de Nederlandse boksbond. De toelating geeft de boksers van BrainBoxing de mogelijkheid om zich op het wedstrijdtoneel te laten zien en te meten met heel boksend Nederland.” Met verzorgd en netjes boksen, op de manier ‘volgens Peter’.

Bokstalent Shawn Klosteren

“Klaar zijn we nog niet, maar de eerste doelstellingen hebben we al wel gemaakt.”, zo vertelt Peter verder. “Sommige lijken wat ambitieus maar zijn zeker haalbaar als we samenwerken met andere bevriende boksscholen en met zijn allen hard blijven werken. Het eerste doel is dat ons eerste bokstalent Shawn Klosteren op 18 april zijn debuut in Alphen aan de Rijn gaat maken.” Voor de trainer wordt dit een reis terug naar zijn mooiste boksjaren, want Alphen aan de Rijn is de oude thuishaven van Peter. Daar, waar hij samen met zijn vader als trainer, hele mooie boksjaren heeft gehad en waar hij nu met zijn zelf opgeleide wedstrijdbokser wil starten aan een even zo mooi boksavontuur. “Het zal nog een hele pittige en zware route worden, maar met het talent wat Shawn al bezit is het wel haalbaar om in april te schitteren in de boksring.”

Uitbreiding aanbod lessen

Daarnaast heeft Peter nog een doel de komende periode. “We willen de groep laten groeien en het lesaanbod verder uitbreiden. Nu trainen nog alleen op maandagavond en voor dames ook op woensdagochtend. Maar als we zo door blijven groeien komt daar snel verandering in met nog een extra avond en/of zaterdagochtend.” Kortom, ambitie genoeg bij BrainBoxing om niet alleen de eerste, maar ook de beste en de grootste boksschool van Oosterhout te worden! Wil jij ook een betere conditie, fysiek én mentaal sterker worden of gewoon lekker sporten? Ga dan boksen bij BrainBoxing! Of je nu wilt afvallen, fitter worden of de fijne kneepjes van het boksen wilt leren, je bent van harte welkom bij Peter van der Louw. Haal het beste uit jezelf naar boven en en schrijf je via de onderstaande website direct in voor een gratis proefles boksen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen