Autobedrijf Struijk is klaar voor de toekomst!

Wouter voor zijn Autobedrijf Struijk
Wouter voor zijn Autobedrijf Struijk
Foto: Oosterhout Nieuws

Sinds begin 2018 zit Wouter Struijk met zijn Autobedrijf Struijk aan de Kanaalstraat. Hoog tijd om eens kennis te maken!

Autobedrijf Struijk

Na ervaring op te hebben gedaan bij diverse autobedrijven besloot de 32-jarige Wouter Struijk enkele jaren geleden zijn eigen universele garagebedrijf te beginnen aan de Kanaalstraat. De jonge Oosterhoutse ondernemer repareert en onderhoudt hier personenwagens en bedrijfswagens van alle merken. Of het nu gaat om olie verversen, een setje nieuwe zomerbanden of het jaarlijkse onderhoud van je auto, je bent bij Autobedrijf Struijk aan het juiste adres. Wouter: “We krijgen heel diverse wagens binnen voor onderhoud en reparatie. Van een oude Mini uit de jaren ’70 tot een Mercedes met amper 5.000 kilometer op de teller.”

Aangesloten bij BOVAG

Sinds vorig jaar is Autobedrijf Struijk aangesloten bij BOVAG. Wouter: Het BOVAG Keurmerk wil zeggen dat wij alle reparaties uitvoeren met originele of universele onderdelen die in kwaliteit vergelijkbaar zijn met originele onderdelen. Daarnaast krijg je op iedere reparatie zes maanden garantie!” Daarnaast is het goed om te weten dat bij reparatie en onderhoud bij Autobedrijf Struijk de fabrieksgarantie behouden blijft wanneer deze volgens fabrieksvoorschrift zijn uitgevoerd. En ook de periodieke APK-keuring kan door Autobedrijf Struijk voor jou worden verzorgd!

Vacature voor een monteur

Met de huidige groei zoekt Wouter nog een nieuwe monteur. “Binnen ons kleine team met jonge, enthousiaste monteurs ben ik op zoek naar fulltime monteur om ons team te versterken. Hiervoor zoek ik iemand met minimaal 3 jaar ervaring die zelfstandig is en een opleiding tot autotechnicus heeft afgerond. Wanneer hij of zij ook nog in het bezit is van het APK-keurmeesterdiploma zou het helemaal mooi zijn!” Voor meer informatie over deze vacature kun je op de link onderaan dit artikel klikken.

Binnenkort ook autoverkoop

Al met al groei is hard gegaan de afgelopen jaren, constateert Wouter tevreden. “Begin dit jaar kreeg ik de kans om de ruimte achter de garage te gaan huren. Binnenkort open ik daar ook een garage voor de verkoop van goede gebruikte wagens. Er staan al enkele tweedehandswagens voor onze garage en op onze website, maar de komende maanden zal het aanbod flink uitbreiden. Later dit jaar gaan we waarschijnlijk nog een bijzondere stap zetten, maar daar kan ik nog niet te veel over vertellen…” Het ziet er naar uit dat Wouter nog vol zit met ambitie en plannen voor de aankomende periode!

Extra coronamaatregelen
Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen laat Wouter aan Oosterhout Nieuws weten dat zij extra hygiënemaatregelen hebben getroffen. “We doen handschoenen aan wanneer we in een auto gaan zitten en ontsmetten het stuur, de pook en deurklinken van iedere auto. Daarnaast hebben we tijdelijk een gratis haal- en brengservice voor iedereen die verplicht thuis zit.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen