#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat creatieve Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. We gaan dat doen met de hashtag #OOSTERHOUTISERVOORJOU

Ondernemers worden creatief

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de Oosterhoutse ondernemers in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout! We lichten er de komende dagen enkele uit, maar weten dat er in onze stad veel meer creatieve ondernemers zijn!  Ben jij een van die creatieve ondernemers? Gebruik dan op social media de hashtag #OOSTERHOUTISERVOORJOU en wie weet sta jij in ons volgende overzicht!

Marc Woods: Van illusionist tot vormgever

De Oosterhoutse Illusionist Marc Woods zag van de een op de ander dag zijn agenda leeg raken omdat alle optredens werden afgezegd. Marc: “Momenteel ligt de wereld van evenementen zo plat als maar kan. Ik heb normaal gesproken een drukke agenda met optredens, maar ik heb momenteel erg veel tijd over! Dus wil je een website laten maken of een andersoortig ontwerp / digitaal klusje klaren? Ik help je graag!”
Design door Marc  |  tel.: 06- 430 809 46 | www.doormarc.nl 

 

Mitra Nieuwkoop bezorgt ook aan huis

Zolang ze open mogen blijven zullen Eric en Gohar Nieuwkoop je blijven adviseren over de lekkerste bieren, wijnen en sterke drank. Wilt je liever dat ze komen bezorgen omdat je de deur niet uit kunt of wilt, neem dan contact via 0162-30 51 02 of mail naar [email protected] om een tijdstip af te spreken waarop zij kunnen bezorgen. Tip: vraag meteen naar de aanbieding met speciaalbieren!
Mitra Nieuwkoop | tel.: 0162 – 30 51 02 | [email protected]

 

Take-Away service bij Blendz Coffee

Blendz Coffee op de Markt moest van de een op de andere dag de deuren sluiten, net zoals alle andere horeca. Maar wil je toch genieten van een van hun heerlijke koffiespecialiteiten met een van die overheerlijke brownies of een smoothie to go? Dan kun je bij Blendz Coffee van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.30 en 15.30 uur en op zondag en maandag tussen 10.00 en 15.30 uur terecht om af te halen.
Blendz Coffee | Markt 24 | www.blendzcoffee.nl

 

Online lessen bij Gym Oosterhout

Een goede gezondheid is belangrijk voor het immuunsysteem en dat is de aankomende periode extra belangrijk. En omdat iedereen thuis moet zitten en dus toch al minder gaat bewegen dan normaar, biedt Gym Oosterhout nu ook online lessen. Het gaat dan om Kidsafety Oosterhout, Krav Maga Oosterhout, Cardio Kick en Boks Oosterhout en Personal Training Oosterhout. Heb je interesse om mee te gaan doen? Mail dan voor meer informatie!
Gym Oosterhout | tel.: 06 – 523 726 90 | [email protected]

 

Paaschocolade bezorgd door BonBon Chocolade

De koffiehoek bij BonBon Chocolade aan de Keiweg is wel gesloten, maar je kunt zolang dat van de overheid mag natuurlijk gewoon in de winkel terecht voor de allerlekkerste chocolade. En in deze tijd van het jaar hebben ze ook de allermooiste chocolade Paaseieren en eitjes. Wil of durf je niet naar de winkel? Vanaf 10 euro bezorgt BonBon ook gratis en contactloos aan huis!
BonBon Chocolade | Keiweg 3A | tel.: 06 – 245 165 83

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen