#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. 

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Aangepaste openingstijden HowieHo Koopjeshal

Zo lang het nog mag blijft de winkel van de Howieho Koopjeshal in het voormalige pand van de Boerenbond/Aldi gewoon open. Wel hanteren ze aangepaste openingstijden. HowieHo is nu open op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 17.00 uur. In de groots opgezette showroom van ruim 1.250 vierkante meter vind je een breed assortiment met diverse handelsartikelen. Uiteraard vragen zij wel minimaal 1,5 meter afstand te houden en de (door het RIVM) aangegeven instructies op te volgen.
HowieHo Koopjeshal | tel.: 06 – 558 212 42 | [email protected]

 

Gewoon open, geen koopavond bij Dreamland

Dreamland heeft halverwege december haar nieuwe showroom geopend op de Leijsenhoek, bij de entree van het Oosterhoutse stadscentrum. In de nieuwe beddenspeciaalzaak kun je terecht voor vertrouwd deskundig advies op het gebied van slaapcomfort. De koopavonden op vrijdag vervallen t/m 5 april, maar verder is Dreamland gewoon geopend van dinsdag t/m vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur. Je kunt gratis parkeren op de Mathildastraat naast de showroom.
Dreamland Oosterhout | tel.: 0162428802 | www.dream-land.nl

 

Blinkend schoon bij Carwash Oosterhout

Carwash Oosterhout beschikt over een unieke wasstraat! Naast alle soorten personenauto’s is de moderne installatie ook geschikt voor het wassen van bedrijfswagens tot een hoogte van 2,70 meter. Was je je auto liever zelf? In de ruime overdekte wasboxen is er voldoende plek voor de echte doe-het-zelfers! Bepaal zelf hoe je je auto wast, maak gebruik van de uitgebreide faciliteiten in de uitgebreide wasboxen. Je staat onder alle weersomstandigheden lekker beschut en maakt gebruik van de allerbeste apparatuur.
Carwash Oosterhout | Fazantstraat 5 | www.carwashoosterhout.nl

 

PartsNL voor onderdelen en accessoires

Al bijna 30 jaar is PartsNL Oosterhout in het winkelcentrum Arendshof het vertrouwde adres voor kabeltjes, plugjes, onderdelen en andere accessoires. Naast de onderdelen voor huishoudelijke elektrische apparaten is de achterwand gevuld met een zeer uitgebreid arsenaal aan cartridges van alle denkbare merken en typenummers. En natuurlijk alles voorzien van deskundig advies en een vriendelijke service, Je vindt PartsNL Oosterhout in Winkelcentrum Arendshof 102, naast Brasserie ’t Arendsnest vlakbij de Hema.
PartsNL Oosterhout | Winkelcentrum Arendshof 102 | tel.: 0162 – 45 65 01

 

PaDa Parketstudio voor mooie vloeren

Op zoek naar een mooie vloer? PaDa Parketstudio helpt je te kiezen uit het enorme aanbod aan houten, laminaat en kunststof vloeren. Samen met eigenaar Dave de Bruijn kies je de vloer die past bij jouw smaak en woonsituatie. En je bent verzekerd van optimaal woongenot met de vloerenlegservice. Voor parketvloeren, pvc-vloeren, laminaatvloeren, traprenovatie, onderhoud en schuren van vloeren ben je bij PaDa Parketstudio aan de Tempelierstraat aan het juiste adres! Je vloer tot in de plintjes geregeld!
PaDa Parketstudio | Tempelierstraat 24 |  www.pada-parketstudio.nl/

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden