#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhou Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. 

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Voor kantoorartikelen en signing naar TotalPrint

TotalPrint is jouw totaalleverancier op het gebied van printen, drukken, kantoorartikelen en signing. Zo leveren zij briefpapier, visitekaartjes en enveloppen voor zowel grote als kleine bedrijven. Maar daarnaast print Ad met zijn team ook met gemak spandoeken, vlaggen en posters. Ook voor al je kantoorartikelen zoals ordners, markeerstiften en printpapier ben je bij TotalPrint aan het juiste adres. In de winkel aan de Catharinastraat presenteren ze een greep uit het uitgebreide assortiment, maar op de webshop TotalKantoor.nl zijn meer dan 20.000 artikelen te vinden. En altijd snel geleverd tegen een scherpe prijs!
TotalPrint | Catharinastraat 34a | www.drukkerijtotalprint.nl

Veilig online bestellen bij Broeders Gezondheidswinkel

Bio-speciaalzaak en gezondheidswinkel Broeders is voor veel Oosterhouters geen onbekende. Met een ruim assortiment homeopathie, vitamines & supplementen, natuurlijke verzorging en medewerkers die garant staan voor het beste advies. Op een oppervlakte van ruim 500 vierkante meter vind je er een uitgebreid assortiment van meer dan 10.000 verschillende artikelen. Liever corona-veilig thuis winkelen? Neem dan een kijkje in de uitgebreide webshop met meer dan 70.000 artikelen! Bestel wel tijdig, want door de corona-drukte kan de levertijd iets langer zijn dan je van Broeders Gezondheidswinkel gewend bent.
Broeders Gezondheidswinkel | Keiweg 7 | www.broedersgezondheidswinkel.nl

Sleutels en slijpen bij Schoenmakerij ’t Ambacht

Bij Schoenmakerij & Sleutelservice ’t Ambacht kun je terecht voor alle soorten schoen-, tas- en lederwarenreparaties. Natuurlijk kun je hier de beste service verwachten, want als lid van ’t Gilde van de Meesterschoenmakers is alleen het beste goed genoeg! Je kunt er zelfs terecht voor originele zolen en hakken voor schoenen van de merken Van Bommel, Van Lier en Greve. Maar ook voor het maken van sleutels, naamplaatjes, hang- en sluitwerk en het slijpen van scharen en messen is ’t Ambacht de juiste keuze. Je vindt Schoenmakerij ’t Ambacht in het overdekte deel van Arendshof, vlak bij de ingang Heuveleind.
Schoenmakerij ’t Ambacht | Arendshof 37 | tel.: 0162 – 424 603

Bourgonje voor kantoor en particulier

Bourgonje Boek- & Kantoorboekhandel op winkelcentrum Zuiderhout.
Bourgonje Boek- & Kantoorboekhandel | Zuiderhout 62 | tel.: 0162 – 452 564

 

 

 

Nu tuinontwerp door Boy Tuinen is straks genieten!

Boy Tuinen Hoveniers is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf met uitgebreide vakkennis op het gebied van alles in en om de tuin, voor zowel bedrijven als particulieren. Doordat ze de kostprijs van materialen zo laag mogelijk weten te houden, zelf beschikken over professionele gereedschappen en heel flexibel zijn, kunnen ze een zeer scherpe prijs bieden. Neem daarom nu contact op om je tuin te laten ontwerpen, dan kun je straks lekker genieten!
Boy Tuinen Hoveniers | tel.: 06-212 480 05 | www.boytuinen.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden