#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. 

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Ontwerp sieraden samen met Willemijn van Geel

Edelsmid Willemijn van Geel met haar atelier in het Binnenhofje ontwerpt en repareert juwelen en sieraden. Maar je kunt ook samen met haar bijvoorbeeld je eigen trouwringen ontwerpen. Naast Willemijn zijn er momenteel 2 personen in de winkel toegestaan. Vanwege de coronacrisis hanteert Willemijn aangepaste openingstijden: dinsdag, donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.00, zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur en op woensdag op afspraak. Bel vooraf als je een afspraak wilt maken!
Willemijn van Geel Edelsmid | Binnenhofje 1 | tel.: 0162 422 629

Speciale Drive-Trough bij De Gouden Ton

Wijnkoperij De Gouden Ton heeft een speciale ‘Drive Through’. Je kunt je bestelling mailen, appen of even bellen. Daarna wordt er een Tikkie verzonden en kun je je auto voorrijden. Je bestelling wordt in de kofferbak gezet en je kunt weer doorrijden. Maar natuurlijk kun je je bestelling ook thuis laten bezorgen en ben je ook nog steeds welkom in de winkel waar de routing zodanig is aangepast dat je nu 1,5 meter afstand van elkaar kunt houden. En je kunt natuurlijk ook laten bezorgen!
Wijnkoperij De Gouden Ton | Sint Janstraat 10 | tel.: 0162 – 452 337

JENS Brand Support: voor alles met een logo

Dus je wilt jouw logo, pay off of tagline ergens op geprint, gedrukt, op geborduurd, gelijmd, gestanst of gelaserd hebben? En daar zoek je een fijne partner voor. Dan zit je goed bij JENS Brand Support! Geen idee wat je precies wilt? Ook dan helpen de adviseurs van JENS Je graag verder! Ze kennen hun leveranciers en hun materialen. Ze kunnen je daarom heel precies adviseren en leggen misschien wel een idee op tafel waar jij nog niet aan dacht! Neem gerust vrijblijvend contact op.
JENS Brand Support | tel.: 085 401 31 80 | www.jensbrandsupport.nl

Biemans: al sinds 1923 jouw vertrouwde adres

Biemans makelaardij aan het fraaie Heuvelplein is sinds 1923 een gerenommeerd en professioneel makelaarskantoor en reeds 4 generaties vertrouwd met alle facetten van onroerend goed in diverse prijsklassen. Ze streven naar een klantgerichte aanpak met een perfecte kwaliteit. Vertrouwen en duidelijkheid staan hoog in het vaandel. Maar je kunt bij Biemans ook terecht voor onafhankelijke adviezen met betrekking tot je particuliere en of zakelijke verzekeringen, hypotheken en pensioenen.
Biemans Makelaardij & Assurantiën | Heuvel 4 | tel.: 0162 – 47 29 50

Creëer je eigen stijl bij INEZ for Fashion

INEZ for Fashion is een hartstikke leuke winkel met toffe merken die echt wat voor je doen. Zo kun je je eigen specifieke stijl creëren. Ze hebben ook allerlei mooie, aparte accessoires om je outfit compleet te maken. Het is ook belangrijk te weten dat ze wekelijks nieuwe artikelen binnen krijgen, en dus kan je wekelijks andere combi’s maken. En natuurlijk kunnen ze je daar ook bij adviseren! Ze hebben kleding in de maten maat 36 t/m 46. Loop eens binnen in de winkel op Zuiderhout.

INEZ for Fashion |  Zuiderhout 75 | tel.: 0162 – 456 732 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden