#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. 

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

DA Van der Gevel geeft je aandacht!

DA Drogisterij en Parfumerie Van der Gevel op winkelcentrum Zuiderhout staat voor deskundig en persoonlijk advies, voor vriendelijke service en een inspirerend assortiment. Hun filosofie: Als je lekker in je vel zit, sta je positief in het leven. Ze helpen je dan ook graag om je fris, gezond en mooi te voelen! Elke dag opnieuw. En daarnaast heeft DA Drogisterij en Parfumerie Van der Gevel ook een ruim assortiment parfums en leuke geschenkpakketten van diverse bekende merken in de winkel.
DA Drogisterij en Parfumerie Van der Gevel | Zuiderhout 10 | tel.: 0162 438 827

Keurslager Frank van Gils, verstand van lekker vlees

Met het ruime aanbod aan vleesproducten is het met behulp van Keurslagerij Frank van Gils op winkelcentrum Arkendonk helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. Ze bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen ze graag. Hun passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in hun ambachtelijke producten.
Keurslagerij Frank van Gils | Arkendonk 64 |  www.frankvangils.keurslager.nl

AK Service, met service vertrouwd

AK Service is echt een totaal installateur, gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud, het oplossen van storingen en het uitvoeren van inspectieopdrachten aan cv-installaties in opdracht woningcorporaties en fabrikanten. Er is door AK Service bewust gekozen voor vaste fabrikanten om de dienstverlening optimaal in te kunnen zetten. Of dat nu gaat om verwarming, sanitair, onderhoud, airconditioners of CV-ketels, de vakmensen van AK Service staan graag voor je klaar!
AK Service | Everdenberg 351 | tel.: 088 881 0000

Frisse, leuke boeketten bij Bloem&Design

Bloem&Design is een moderne bloembinderij waar je kunt genieten van het prachtige ambacht van de bloembinderij. Het team van ervaren bloembinders, onder leiding van bloemstylist en eigenaar Christian Kloet, maakt boeketten van topkwaliteit. Dagelijks komen er verse bloemen binnen waardoor je verzekerd bent van een leuk, fris boeket. Naast bloemen is er ook een ruim assortiment vazen, potterie, glaswerk, decoratie accessoires, kamerplanten en perkplanten.
Bloemsierkunst Bloem&Design | Arkendonk 27 | www.bloemendesign.nl

Finenzo denkt mee en ontzorgt

Finenzo Oosterhout adviseert jou in financiële zaken in de breedste zin van het woord. Ze zijn aangesloten bij een landelijk netwerk van financieel specialisten en tòch onafhankelijk. Zodoende kun je optimaal gebruikmaken van alle kennis en ervaring die dagelijks in de markt wordt opgedaan. De adviseurs denken mee in jouw voordeel en ontzorgen! Je kunt bij Finenzo terecht voor je hypotheek, pensioen en verzekeringen, (bank)sparen, beleggen en lenen.

Finenzo Oosterhout | Bouwlingplein 44 | tel.: 0162 435 800

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden