Laat nu ook je lunch bezorgen door Blendz Coffee

Foto: Blendz Coffee

Oosterhoutse ondernemers verzinnen van alles om de crisis door te komen. Zo kon je bij Blendz Coffee op de Markt al de allerlekkerste koffie afhalen, maar sinds vorige week is daar ook de service bijgekomen dat je belegde broodjes en salades kunt laten bezorgen. Oosterhout Nieuws sprak eigenaar Arnold Pater over dit nieuwe initiatief.

Afhalen van koffiespecialiteiten

Bij binnenkomst bij de koffiebar op de Markt valt meteen op dat hier goed aan de coronamaatregelen is gedacht. Er wordt goed gelet op de 1,5 meter-maatregel en er worden zeker niet teveel mensen tegelijk toegelaten. We spreken eigenaar Arnold Pater van Blendz Coffee: “Vrij snel nadat de overheid haar maatregelen had aangekondigd zijn we begonnen met koffie en smoothie to go. Want hoewel je in de koffiebar en op het terras niet meer mag zitten om je koffie met wat lekkers te nuttigen, mag dat op het gemeentelijke bankje op de Markt natuurlijk nog wel gewoon. Mits je anderhalve meter uit elkaar zit!”

Creatief omgaan met corona

Het is een van de creatieve manieren waarop de Oosterhoutse ondernemer omgaat met corona. “Naast onze bekende koffiespecialiteiten, zoals de Maltezer, hebben we natuurlijk ook wat lekkers erbij. Denk dan bijvoorbeeld aan onze brownie, muffins en boterkoek. Maar van veel gasten hoorden we ook dat ze onze lunches misten. Dus zijn we sinds vorige week ook begonnen met het bereiden van een kleine, gezonde lunchkaart. En die kun je dan zowel af komen halen als laten thuisbezorgen. Gemak dient de mens! Uiteraard denken we constant na over uitbreiden van het assortiment en andere leuke specials.”

Lekkere lunchkaart

Voor deze periode is er een speciale lunchkaart gemaakt. Je vindt hierop onder andere de top 4 van lekkerste belegde broodjes, gemaakt van rustiek en ambachtelijk versgebakken brood met een vleugje desem. Arnold: “En vergeet ook onze maaltijdsalades niet! Je kunt kiezen uit de Ceasar Salad, Salade Niçoise en de Salade met geitenkaas en perzik. En wat dacht je van onze verse smoothies? Gezond, maar bovenal ook gewoon erg lekker! En wist je dat wij desgewenst ook alles vegetarisch of glutenvrij kunnen maken?” Dat wordt smullen met de lunch! Via de link onderaan dit artikel kun je direct je lunch bestellen. Je kunt je lunch voor dezelfde dag bestellen tussen 11.00 en 15.00 uur. Je kunt er dan voor kiezen om deze op te halen of te laten bezorgen.

Verras je moeder!

Hoewel het nog een paar weekjes duurt zijn ze bij Blendz Coffee ook al druk bezig met Moederdag! Arnold: “Je kunt natuurlijk een Blendz cadeaubon aan je moeder geven. Dat is natuurlijk altijd al leuk. Maar het is nog leuker om je moeder te verrassen met een speciaal moederdagpakket voor het ontbijt of de brunch! Daarbij kun je gelijk een mooi veldboeket van Rootz bloemen bestellen. Houd onze social media in de gaten voor invulling en bezorging!”.

KLIK HIER om direct je lunch te bestellen
• www.blendzcoffee.nl

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden