#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Lekkerste kipgerechten van Chickenbites

Wil je eens iets makkelijks eten maar vind je eigenlijk nergens de mogelijkheid om iets met groente te bestellen? Kijk dan eens op de onderstaande link van ChickenBites. Zij bezorgen gerechten in heel Oosterhout die anders zijn dan het standaard aanbod aan fast food. De veelzijdigheid van kip geeft hen alle ruimte om naar hartenlust met de menukaart te variëren! Natuurlijk hebben ze ook de klassieke gerechten zoals kippeling, shoarma en hete kip, maar bijvoorbeeld ook rijst met kipkerrie en boontjes!
Chickenbites | tel.: 06-27743960 | DIRECT BESTELLEN

Dagmenu’s, broodjes en koffie-to-go van Nuttig&n

Ondanks dat het horecagedeelte van de winkel aan de Leijsenhoek is gesloten kun je gelukkig nog wel blijven genieten van de verse belegde broodjes, koffie-to-go en de driegangen dagmenu’s. Wil je een prijslijst van de broodjes of een overzicht van de dagmenu’s? Stuur een whatsapp naar 0162 76 90 80 met je mailadres en je ontvangt hem snel in je mailbox. Kijk op de Facebookpagina van Nuttig&n voor het menu van deze week.
Nuttig&n | tel.: 0162 – 76 90 80 | [email protected]

 

Sterrenmaaltijd van Zout&Citroen bij jou thuis!

Zout&Citroen geeft je de unieke kans om thuis te genieten van een sterrenmaaltijd. Vanaf dit weekend kun je Zout&Citroen klassiekers afhalen of laten bezorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van overheerlijke steak tartaar met zoetzure groenten en piccalilly? Alle gerechten worden koud geleverd en hebben nog een simpele en korte bereiding nodig waar je uiteraard instructies voor krijgt. Via de onderstaande link kun direct je je bestelling doorgeven.
Restaurant Zout&Citroen | tel.: 0162 – 45 08 06 |  DIRECT BESTELLEN

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden