#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Laat je tuin aanleggen of restylen door Boy Tuinen

Boy Tuinen Hoveniers is een jong en dynamisch hoveniersbedrijf met uitgebreide vakkennis op het gebied van alles in en om de tuin. Doordat ze de kostprijs van materialen zo laag mogelijk weten te houden, zelf beschikken over professionele gereedschappen en heel flexibel zijn, kunnen ze een zeer scherpe prijs bieden.
Boy Tuinen Hoveniers | tel.: 06 – 212 480 05 | www.boytuinen.nl

 

Investeer in de toekomst met Curio Bedrijfsopleidingen

Curio Bedrijfsopleidingen help je graag in deze uitdagende periode. Dit is het moment om te investeren in jouw toekomst of in de medewerkers binnen jouw organisatie! Curio Bedrijfsopleidingen zorgt samen met jou voor maatwerkopleidingen die precies aansluiten bij de ontwikkelingen in jouw bedrijf en branche.
Curio Bedrijfsopleidingen  |  tel.: 076 – 504 80 00 |  www.vandelftverhuur.nl

 

30 oktober: [email protected] van ’t Kaaspunt

Op 30 oktober is er weer een [email protected] Bierproeverij. Bij Mitra Nieuwkoop of ‘t Kaaspunt koop je een proefpakket dat speciaal voor deze proeverij werd samengesteld. Een pakket is voldoende om met twee personen heerlijk van te kunnen genieten!

’t Kaaspunt  |  Keiweg 7a (binnenkort op Winkelcentrum Arkendonk)  |  DIRECT BESTELLEN

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden