#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Alles in één hand bij het Brabants Keukenhuys

Op industrieterrein Everdenberg vind je de nieuwe showroom van het Brabants Keukenhuys. Uiteraard ben je van harte welkom een kijkje te nemen met inachtneming van de RIVM regels. De deskundige adviseurs van Brabants Keukenhuys ondersteunen je vanaf de eerste stap op weg naar een nieuwe keuken. Van een gratis eerste adviesgesprek tot de afspraken en planning van de montage van jouw nieuwe keuken nemen ze graag alle zorgen uit handen!. Alles in één hand, geen gedoe!
Brabants Keukenhuys | Everdenberg 333 | tel.: 06 – 271 667 82 | www.brabantskeukenhuys.nl

Verkoop en inkoop van caravans bij CaravanCentrum Treffers

CaravanCentrum Treffers is hét adres voor de verkoop én inkoop van caravans! Je kunt er terecht voor een nieuwe caravan van bijvoorbeeld Sterckeman, Sprite en LMC. Maar ook voor een goede gebruikte caravan kun je zeker slagen bij CaravanCentrum Treffers, want er staan altijd minimaal 50 occasions op voorraad! En wil je je caravan verkopen? Ook daarvoor ben je bij CaravanCentrum Treffers aan het juiste adres! Ook voor onderhoud en schade-herstel aan jouw caravan.
CaravanCentrum Treffers | De Wetering 8 | tel.: 0162 – 693 187 | www.caravancentrumtreffers.nl

Een perfect klimaat in huis met Dawood Koeltechniek

Natuurlijk zorgt airconditioning nog steeds voor verkoeling in de zomer, maar ook voor luchtbehandeling, verwarming, voor de juiste luchtvochtigheid, voor het verwijderen van stof in de lucht en het verwijderen van ongewenste geurtjes. Met verschillende geavanceerde filters wordt de lucht schoongemaakt. Dawood levert airconditioning tegen betaalbare prijzen met een service die staat als een huis. Zo zorgt Dawood Koeltechniek het hele jaar voor een perfect klimaat in jouw huis of kantoor!
Dawood Koeltechniek |  Bredaseweg 108a | tel.: 0162 – 42 22 42 | www.dawood.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden