#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

AK Service, met service vertrouwd

AK Service is echt een totaal installateur, gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoud, het oplossen van storingen en het uitvoeren van inspectieopdrachten aan cv-installaties in opdracht woningcorporaties en fabrikanten. Er is door AK Service bewust gekozen voor vaste fabrikanten om de dienstverlening optimaal in te kunnen zetten. Of dat nu gaat om verwarming, sanitair, onderhoud, airconditioners of CV-ketels, de vakmensen van AK Service staan graag voor je klaar!
AK Service | Everdenberg 351 | tel.: 088 881 0000 | www.akservice.nl

 

De lekkerste pokebowl bij Poke & Sweets

Poke & Sweets is een bezorgrestaurant waar 7 dagen in de week verse Pokebowls worden gemaakt. Pokebowls zijn al een tijdje overgewaaid uit Hawaii en nu ook verkrijgbaar in het bourgondische Oosterhout. Poke & Sweets gebruikt enkel de meest verse vis en de beste ingrediënten voor de bereiding van hun pokebowls, aangevuld met exotische toppings en een flinke dosis passie en liefde. De gerechten zijn af te halen aan de Leijsenhoek 1 of je kunt ze online bestellen via onderstaande link.
Poke & Sweets | Leijsenhoek 1 | tel.: 0162 – 69 64 62 |  DIRECT BESTELLEN

 

Vanaf 16 november weer kerstzegels bij Business Post Oosterhout

Business Post Oosterhout is het Oosterhoutse Postkantoor aan de Fazantstraat. Ook nu kun je hier gewoon terecht voor het verzenden van post, brieven, mailings en pakketten, zowel zakelijk als particulier. Uiteraard worden de aanwijzingen van het RIVM opgevolgd. Je kunt je auto gratis parkeren voor de deur! En vanaf 16 november kun je hier ook weer terecht voor de decemberzegels van PostNL voor het verzenden van je kerstkaarten.
Business Post Oosterhout  |  Fazantstraat 17-19 | tel.: 0162 – 69 38 11 | www.postoosterhout.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden