#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Creëer je eigen stijl bij INEZ for Fashion

INEZ for Fashion is een hartstikke leuke winkel met toffe merken die echt wat voor je doen. Zo kun je je eigen specifieke stijl creëren. Ze hebben ook allerlei mooie, aparte accessoires om je outfit compleet te maken. Het is ook belangrijk te weten dat ze wekelijks nieuwe artikelen binnen krijgen, en dus kan je wekelijks andere combi’s maken. En natuurlijk kunnen ze je daar ook bij adviseren! Ze hebben kleding in de maten maat 36 t/m 46. Loop eens binnen in de winkel op Winkelcentrum Zuiderhout.

INEZ for Fashion |  Zuiderhout 75 | tel.: 0162 – 456 732 | www.inezforfashion.nl

 

Ons Lijf Gezondheidscentrum, zorgen voor morgen

Ons Lijf is een gezondheidscentrum op Winkelcentrum Zuiderhout met oog voor de mens. Naast de verkoop, verhuur en uitleen van medische hulpmiddelen, kun je bij Ons Lijf ook terecht voor een behandeling van de fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, sportfysiotherapeut, manuele therapie, dry-needling en geriatriefysiotherapie. En is het nodig om vanuit thuis behandeld te worden? Ook dit kan! Jouw fysiotherapeut kan bij je langskomen met inachtneming van de regels van het RIVM.
Ons Lijf Gezondheidscentrum | Zuiderhout 20-21 | tel.: 0162 – 694 699 | www.onslijf.nl

 

Haal het maximale uit je dag met Sven & Sophie

De winkel van Sven & Sophiein het Winkelcentrum Arendshof is gespecialiseerd in ondergoed, sokken en panties. Natuurlijk vooral van dat mooie, goede spul. En ze weten er ook best veel van! Het liefst helpen ze je daarom persoonlijk in hun winkel, waar je altijd van harte welkom bent. Maar wil je liever thuis blijven of komt winkelen even niet zo goed uit, dan kun je natuurlijk altijd je favoriete producten bestellen in de uitgebreide webshop waar alle highlights van de collectie te vinden zijn.
Sven & Sophie Oosterhout | Arendshof 57 | tel.: 0162 – 455 666 | www.svensophie.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden