#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Lekker en goed slapen met America Beter Slapen

America Beter Slapen in Den Hout America Beter slapen is al 30 jaar een begrip in de regio. America Beter Slapen biedt alles voor je slaapkamer uit hun eigen fabriek. Zo worden bijvoorbeeld de boxsprings ambachtelijk en uiterst nauwkeurig zelf gemaakt met pure en natuurlijke materialen, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw slaapcomfort. In de showroom aan de Vrachesestraat ukun je de bedden uitproberen.  Een aanrader voor iedereen die lekker en goed willen slapen!

America Beter Slapen |  Vrachelsestraat 64, Den Hout | tel.: 06 532 333 13 | www.americabeterslapen.nl

LogoChoc: de specialist in promotionele chocolade

Topkwaliteit chocoladeproducten die goed smaken en zijn voorzien van jouw eigen logo betekent echte pure reclame! Gepersonaliseerde chocolade is een geliefd en origineel cadeau. LogoChoc biedt chocolade tabletten, bonbons en zelfs hele voorwerpen van chocolade, zoals auto’s, telefoons of fotocamera’s! LogoChoc is dan ook de specialist in promotionele chocolade.  Neem eens een kijkje op de webshop voor de mogelijkheden voor jouw bedrijf of neem vrijblijvend contact op.
LogoChoc | Max Havelaardreef 190 | tel.: 0162 – 423 571 | www.logochoc.nl 

Keurslager Frank van Gils, verstand van lekker vlees

Met het ruime aanbod aan vleesproducten is het met behulp van Keurslagerij Frank van Gils op winkelcentrum Arkendonk helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. Ze bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen ze graag. Hun passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in hun ambachtelijke producten.
Keurslagerij Frank van Gils | Arkendonk 64 | tel.: 0162 795 167 |   www.frankvangils.keurslager.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden