#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

Zeker slagen met Verboon Wegwijze Opleiders

Wil jij je rijbewijs halen? Boek dan eens een proefles bij Verboon Wegwijze Opleiders (voorheen Rijschool Willem Verboon). Na de proefles krijg je een intakegesprek waarin de opleidingsadviseur je duidelijk uitleg geeft over hoe jouw opleiding eruit zal zien. Zo haal jij snel jouw rijbewijs. En Verboon Wegwijze Opleiders bieden theorie- en praktijkopleidingen in vrijwel alle categorieën voor zowel de particulier als de beroepschauffeur. Je slaagt zeker met Verboon Wegwijze Opleiders!
Verboon Wegwijze Opleiders |  Damweg 51 | tel.: 0162 521 623 | https://www.verboon-opleiders.nl/

Veilig online bestellen bij Broeders Gezondheidswinkel

Bio-speciaalzaak en gezondheidswinkel Broeders is voor veel Oosterhouters geen onbekende. Met een ruim assortiment homeopathie, vitamines & supplementen, natuurlijke verzorging en medewerkers die garant staan voor het beste advies. Op een oppervlakte van ruim 500 vierkante meter vind je er een uitgebreid assortiment van meer dan 10.000 verschillende artikelen. Liever corona-veilig thuis winkelen? Neem dan een kijkje in de uitgebreide webshop met meer dan 70.000 artikelen!
Broeders Gezondheidswinkel | Keiweg 7 | tel.: 0162 453 223 |  www.broedersgezondheidswinkel.nl

Inspirerend en passend advies bij Gall & Gall de Goede

Gall & Gall de Goede is de eigentijdse drankenspeciaalzaak op Winkelcentum Arkendonk. Je vindt er altijd een ruime keuze in assortiment en prijs en enthousiaste medewerkers die je graag inspireren met passend advies. Ook ben je van harte welkom bij Gall & Gall de Goede voor leuke kado’s voor ieders smaak. En momenteel zijn het de Wilde Wijn Dagen met leuke kortingen op wijn, mousserend, port en sherry. Bovendien zijn er nog extra aanbiedingen voor de Gall & Gall kaarthouders.
Gall & Gall de Goede | Arkendonk 66 | tel.: 0162 – 46 94 60 | www.gall.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden