#OOSTERHOUTISERVOORJOU laat Oosterhoutse ondernemers zien!

Foto: Oosterhout Nieuws

Oosterhout Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden.

#OOSTERHOUTISERVOORJOU

Steun de lokale ondernemer! Probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de ondernemers uit Oosterhout in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Oosterhout!

 

Al 25 jaar Tineke’s Tuin

Tineke heeft al 25 jaar een eigen sfeervol en creatief atelier in Oosteind waar je kunt genieten van een fraaie ruime tuin. Door de jarenlange ervaring van Tineke in het les geven van bloemdecoraties ben je in Tineke’s Tuin op het juiste adres voor cursussen en workshops in groen- en bloemdecoraties. Door de coronamaatregelen is er dit jaar helaas geen kerstshow, maar het atelier is wel volledig in wintersfeer gebracht! Wil je graag een kijkje nemen, dan kan dat op afspraak via [email protected]
Tineke’s Tuin | Provincialeweg 211 – Oosteind |  tel.: 0162 – 433 892 | www.tinekestuin.nl

 

Ook voor decemberlekkernijen naar Bakkerij van Beijnen

Sinds augustus is er in de Tempelierstraat een Oosterhoutse vestiging te vinden van de Waalwijkse Bakkerij van Beijnen. Veel klanten gaan speciaal naar deze winkel voor het brood van Hans van Beijnen of het aanbod banket en patisserie van VanTim. Daarnaast komen veel klanten graag terug voor de ovenverse worstenbroodjes die dit jaar met Goud werden bekroond. En wist je dat je ook voor decemberlekkernijen bij Bakkerij van Beijnen aan het juiste adres bent?
Bakkerij van Beijnen | Tempelierstraat 36 | tel.: 0162 -727 885 | www.bakkerijvanbeijnen.nl

 

Troost & Leut heeft ook een webshop

Sinds mei 2014 is Troost & Leut op de Kerstraat voor veel Oosterhouters een bekend adres voor versgemalen koffie en thee. Daarnaast hebben zij ook de keuze uit diverse professionele koffie-apparaten voor thuis of op kantoor van het merk Jura en een een ruim assortiment thee-accessoires. Wat dacht je bijvoorbeeld van de theepotten van Bredemeijer? En je kunt ook alles online bestellen via de onderstaande webshop. En vanaf 80 euro is de verzending helemaal gratis!
Troost & Leut | Kerkstraat 5 | tel.: 0162  – 49 05 58 | www.troostenleut.nl

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden