Bezorgrestaurant De Beren aan de Bredaseweg officieel geopend

Foto: Rudy Reeuwijk (De Beren)

Woensdag openden Erik en Fleur onder toeziend oog van Burgemeester Buijs de deuren van het Beren Bezorgrestaurant aan de Bredaseweg. 

Bezorgrestaurant De Beren

De horeca heeft het zwaar in deze coronacrisis. Dat merkten ook Fleur van den Nieuwenhuizen en Erik Oomes van Restaurant de Beren op de Markt. Toch weerhield het dit jonge ondernemersduo niet om een nieuwe horeca-onderneming te starten. Erik: “Al voor de coronacrisis waren Fleur en ik aan het nadenken over uitbreiding van de zaak. Een Bezorgrestaurant van De Beren in onze eigen stad kwam voor de coronacrisis ook al voorbij. Toen we aan het begin van de crisis uit noodzaak begonnen met het bezorgen van maaltijden vanuit ons restaurant, hebben we gemerkt dat Oosterhout klaar is voor Bezorgrestaurant de Beren!”

Bestellen voor bezorging

Fleur: “De keuken van ons nieuwe bezorgrestaurant is helemaal ingericht op het snelle verwerken van maaltijden zodat niemand lang zal hoeven te wachten. Daarnaast hebben we inmiddels ook ervaring opgedaan over hoe we de maaltijden zo snel mogelijk kunnen bezorgen. En dat gaan we vanaf het begin meteen al in alle postcodes doen zodat iedereen in Oosterhout beregoede maaltijden kan bestellen en laten bezorgen!”.

Berelekkere maaltijden

Naast de klassiekers zoals de saté, spareribs of burgers kun je ook een lekkere salade of een vega(n) gerecht bestellen. Bestel jouw favoriete gerecht eenvoudig online en laat deze thuis of op het werk bezorgen. Je kunt voor vanavond al je maaltijd bestellen via de onderstaande link. Bellen naar 0162 – 744 404 om je bestelling door te geven kan ook. Dat kan 7 dagen per week tussen 16.00 en 21.30 uur.  Vanaf 16.00 uur kun je bij het nieuwe restaurant aan de Bredaseweg ook gratis parkeren en je berelekkere maaltijden afhalen. Wij wensen Fleur en Erik veel succes!

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden