Business Post Oosterhout zaterdag eenmalig langer open wegens te verwachten drukte

Foto: Business Post Oosterhout

Business Post Oosterhout aan de Fazantstraat is zaterdag 19 december extra geopend tussen 8.00 en 14.00 uur wegens de verwachte kerstdrukte.

Internetbestellingen

“Het is de afgelopen dagen extreem druk bij ons.”, zo vertelt Noud Struijk van Business Post Oosterhout. “Door de nieuwe lockdown zijn veel mensen naar het internet uitgeweken voor het bestellen van kerstcadeautjes en boodschappen. Daarnaast zijn enkele pakket ophaal punten zoals Bruna Arkendonk en David Telecom in de binnenstad door de lockdown gedwongen hun deuren te sluiten en hebben zij besloten niet alleen open te blijven voor de pakketten.”

Extra open om druk te verspreiden

Om op andere dagen extreme drukte zoveel mogelijk te voorkomen en de klantenaantallen te spreiden is hét Postkantoor van Oosterhout op zaterdag 19 december eenmalig geopend van 8.00 tot 14.00 uur. Je kunt dan pakketjes wegbrengen en ophalen. Let op! Pakketten die op vrijdag of zaterdag zijn aangeboden kun je op zaterdag nog niet ophalen, want die worden pas maandag aan het einde van de dag bij Business Post Oosterhout afgegeven! Maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 december zijn ze geopend van 8.00 tot 18.30 uur en op 24 en 31 december van 8.00 tot 16.00 uur.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden