Vakgarage Struijk: voor onderhoud en reparatie van alle merken!

Sinds begin van het jaar is universeel autobedrijf Struijk aangesloten bij Vakgarage, een merkonafhankelijke garageformule. Oosterhout Nieuws ging bij Wouter Struijk langs om coronaproof een kijkje te nemen.

Vakagarage Struijk voor alle merken

Het autobedrijf van Wouter Struijk aan de Kanaalstraat heeft begin van dit jaar een metamorfose ondergaan. Sinds 1 januari is Wouter zijn universele garagebedrijf aangesloten bij de ervaren en merk onafhankelijke garageformule Vakgarage. Wouter: “Vakgarage staat voor kwaliteit en betaalbaar autorijden en dat is precies waar Autobedrijf Struijk ook voor staat. Het was voor mij dus een logische stap bij het verder professionaliseren van mijn autobedrijf. Naast het ijzersterke en betrouwbare merk Vakgarage, kunnen onze klanten binnenkort via een app en onze website zelf afspraken inplannen en de onderhoudshistorie van hun auto opvragen.”

Leasing, financiering en pechhulp

Wouter: “Doordat wij zijn nu zijn aangesloten bij de Vakgarage kunnen wij je binnenkort ook helpen bij de financiering of private lease van jouw nieuwe wagen. Ook kun je jouw (zakelijke) leasewagen vanaf de tweede helft van het jaar door ons laten onderhouden. De Vakgarage heeft contracten met vrijwel elke leasemaatschappij. Daarnaast kun je door het landelijke netwerk van de Vakgarage altijd rekenen op deskundige pechhulp. Voor het geval je een eens keertje onverwacht met pech langs de weg komt te staan.”

Aangesloten bij BOVAG

Wouter werkt in zijn garage aan de Kanaalstraat met een klein team professionele monteurs. Wouter: “Behalve onderhoud en reparatie kunnen wij voor onze klanten ook de periodieke APK-keuring verzorgen. Maar ook voor een grote of kleine beurt ben je bij ons aan het juiste adres! Omdat wij ook zijn aangesloten bij BOVAG worden alle reparaties uitgevoerd met originele of universele onderdelen die in kwaliteit vergelijkbaar zijn met originele onderdelen. Dat geeft zekerheid. Daarnaast krijg je op iedere reparatie zes maanden garantie!”

Onderhoud met behoud fabrieksgarantie

Niet alleen voor onderhoud en reparatie aan jouw occasion kun je terecht bij Vakgarage Struijk. Wouter: ”Ook wanneer je een gloednieuwe auto hebt gekocht kunnen wij die voor onze klanten onderhouden. Wat veel mensen namelijk niet weten, is dat zij de fabrieksgarantie van hun nieuwe auto gewoon behouden wanneer zij hun auto door ons laten onderhouden. Wij voeren alle werkzaamheden uit volgens de fabrieksvoorschriften. Voor het behoud van de fabrieksgarantie hoef je dus niet specifiek naar een officiële merkdealer te gaan.” Kijk voor meer informatie of om direct een afspraak te maken op de onderstaande website.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden