“We mogen weer doen waar we goed in zijn: advies geven!”

Foto: Dreamland

Vanaf vandaag mogen winkels weer klanten op afspraak ontvangen. Oosterhout Nieuws sprak hierover met Robbert Eikhout van beddenspeciaalzaak Dreamland.

We mogen weer!

Robbert Eikhout van beddenspeciaalzaak Dreamland is zichtbaar opgelucht wanneer we hem spreken. Robbert: “De afgelopen periode hebben we zo goed en zo kwaad als dat kon geprobeerd om op afstand mensen te adviseren bij hun aankoop van een bed en bedtextiel. Je merkt dat het gewoon bijzonder lastig is om een goed advies te geven bij de aankoop van een bed. Mensen willen uiteindelijk ook even proefliggen. En daarnaast is er niets zo prettig als gewoon persoonlijk contact. Maar eindelijk mogen we vanaf vandaag weer doen waar we goed in zijn: mensen adviseren bij hun aankoop!”

We nemen de tijd

Hoewel de gedeeltelijke opening nog niet helemaal terug is naar de oude situatie is Robbert toch blij dat ze weer van start mogen. “We mogen volgens de nieuwe regels per verdieping maximaal twee klanten tegelijk in onze beddenspeciaalzaak ontvangen. Dat betekent dat we maar liefst vier klanten gelijktijdig kunnen adviseren. Een afspraak kan dus vrijwel altijd worden ingepland.” In verband met de regels dien je inderdaad vooraf een afspraak te maken voor je bezoek. “Het grote voordeel hiervan is dat wij rustig de tijd kunnen nemen voor vertrouwd en deskundig advies op het gebied van slaapcomfort.”

Niet naar verschillende winkels

Naast bedden en boxsprings van onder andere Auping, Tempur, Pullman, Nox en Schramm kun je bij Dreamland ook terecht voor matrassen, bedtextiel en kussens. Robbert: “Omdat wij veel verschillende bedden in onze showroom hebben staan, kun je bij ons in één adviesgesprek heel veel merken en types bedden in een keer uitproberen en hoef je dus niet bij verschillende beddenzaken een afspraak te maken! En ook wat betreft onze afdeling bedtextiel en kussens hebben wij zo goed als alle merken in onze winkel voorradig en geven wij graag een passend advies zodat onze klanten weer uitgerust wakker kunnen worden!”

Meer informatie

Bel voor het maken van een afspraak direct met 0162 – 428 802 of mail naar [email protected] Ook kan online een afspraak gemaakt worden via de website. De showroom van Dreamland is te vinden aan de Leijsenhoek 34 naast het busstation en je kunt gratis parkeren op de Mathildastraat naast de showroom.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden